NordicBet anmeldelse

NordicBet står som en af de største udbydere på det danske betting marked samt hele det skandinaviske marked, som NordicBet har valgt at have deres fokus på. Betting firmaet blev oprettet i 2002 og har siden udviklet deres sportssektion til at være en af de mest foretrukne pga. deres brede og dybe udvalg af sports og spilmarkeder. Herudover tilbyder NordicBet casino samt et stort udvalg af andre former for spil. Nordicbet fik godkendelse til at have den danske spillelicens i forbindelse med liberalisering af bettingmarkedet i Danmark i 2012. 

NordicBet livestream

NordicBet har rettigheder til streaming på fodbold, tennis, basketball samt meget andet. Derfor er der gode chancer for, at du kan streame live på netop den kamp du har spillet på. Du skal bare have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer, eller have penge på kontoen. Så er du parat til at se med!

NordicBet mobil

NordicBet tilbyder deres kunder at bruge deres mobilapp, hvor du kan få en god betting oplevelse. Der er en god brugervenlighed og det er nemt at finde rundt i. Når du laver et indskud via mobilen får du en bonus første gang. 

NordicBet spiludvalg

Som kunde hos NordicBet kan du finde et store udbud af spil på de enkelte kampe. NordicBet har sit fokus på alle de populære ligaer og sports, som du i hvert fald ikke vil blive skuffet over.
På trods af betting udbyderen har fokus på de større ligaer, kan du altså også finde et bredt udbud på de mindre store ligaer. Især i de danske turneringer kan du spille helt ned til serieniveau, hvilket altså sjældent ses hos nogle af konkurrenterne på det danske bettingmarked. 

NordicBet live betting

Døgnet rundt kan du live bette hos NordicBet! De tilbyder et stort udvalg til dig som kunde, der elsker at spille med live på kampene. De fleste udbyder har størst fokus på fodbold, men NordicBet har valgt at have et næsten lige så stort fokus på andre sportsgrene såsom tennis, basketball og ishockey. Du kan også benytte live sektionen til de mindre rækker, hvor spiludvalget er større end de fleste betting konkurrenters. 

Ind- og udbetalinger (h2)

Når du er parat til at foretage en indbetaling skal du være klar over dine muligheder. Hos nordicBet kan du bruge følgende forskellige indbetalingsmetoder: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller og Instant Banking. Der medfølger ingen gebyrer! Hvis du en, der rejser rundt i europa og spiller på samtidig kan du vælge at benytte en internal valuta til dine spil. 

Kampagner, vilkår og betingelser

Hvis du elsker kampagnevenlige bookmakere er du kommet til den rette bookmaker! Nordicbet er blandt de førende, når det kommer til freebets til særligt store begivenheder. NordicBet har et koncept, når det danske fodboldlandshold spiller deres landskampe. Her kan du spille 200 kroner før kampen er startet, og du vil modtage et risikofrit livespil af samme værdi. Der følger også flere kampagner, som du kan finde, hvis du opretter dig som kunde hos dem. 

NordicBet kundeservice

NordicBet ønsker at stille den bedst mulige support til rådighed. Selvom det ikke er muligt at komme i kontakt med dem telefonisk i weekenderne, har du stadig mulighed for live chat året rundt på alle tidspunkter. Den telefoniske kontakt er åben fra man-fre i tidsrummet 08-22. Som mange andre udbydere har du også mulighed for kontakt via e-mail support i alle ugens dage fra 08-04. 

Livespiltips.dk samlede vurdering

NordicBet er en af danskernes og skandinaviens foretrukne spillesider online. Der er et bredt udvalg af sportsgrene og sportsbegivenheder på de store og små spillemarkeder. Som dansk kunde har du et stort udvalg af danske fodboldkampe på stort set alle niveauer. God brugervenlighed på app og hjemmeside samt gode kampagner, der tager hånd om sine kunder. NordicBet har så mange muligheder, hvilket kan gøre det lidt rodet. Så sæt dig grundigt ind i regler og vilkår, så har du fordelen på forhånd!

Livespiltips giver NordicBet en samlede vurdering på 4.5 ud af 5 stjerner. 

Opret konto hos NordicBet

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil
NordicBetVilkår
Bonusbeløb:100 % op til 1000 kr.
Minimum indbetaling: 40 kr.
Tilbagebetaling sport:94 %
Andre krav:Kun for 18+
Læs mere om velkomstbonus:Se regler og vilkår