OB mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når OB tager imod F.C. København på Nature Energy Park på lørdag.

OB er nummer 11 med 7 point og en målscore på 8-16, mens F.C. København ligger nummer 6 med 12 point og en målscore på 15-13.

F.C. København fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. OB bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2 mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

OB har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 8 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 5 nederlag i 3F Superliga.

F.C. København har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise 4 sejre og 4 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v F.C. København.

  • OB scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • OB scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • OB har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod OB i 15 af de seneste 16 kampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • F.C. København scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • F.C. København har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • F.C. København har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe

Form OB mod F.C. København

De seneste tre kampe har for OB givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Silkeborg IF med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Viborg FF. Deres seneste opgør, mod Nykøbing FC, indbragte et point i en0-0 kamp.OB præsterede kun én sølle sejr på Nature Energy Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 1 og tabte 4 af disse, hvori de scorede 5 mål og lukkede 12 ind.

F.C. København har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Nordsjælland tabte de 3-1, hvorefter de vandt 1-0 over Silkeborg IF. De var tilbage i rendestenen med et 3-0 nederlag mod B. Dortmund.F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 9 mål.

OB vs F.C. København – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder F.C. København på Nature Energy Park.

OB må stille op uden Emmanuel Sabbi den kommende lørdag mod F.C. København, da han døjer med en skade.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder OB.Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Akinkunmi Amoo og Kamil Grabara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB mod F.C. København – indbyrdes historik

OB har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod F.C. København.Med sejre på 2-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod OB ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.F.C. København går ind til kampen mod OB med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.71 på, at F.C. København vinder endnu en sejr.

F.C. København scorede i deres seneste 11 opgør mod OB i 3F Superliga.

Bashkim Kadrii har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for OB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Pep Biel, der har banket 6 mål ind i 3F Superliga.

I deres seneste 10 udekampe præsterede F.C. København 3 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. OB præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens F.C. København landede et snit på 2.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 5 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af OBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 gav gevinst på oddset i 8 af udeholdets seneste 10 opgør, hvori F.C. København formåede at score 1.7 mål i gennemsnit.