PSG mod Benfica Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem PSG og Benfica på tirsdag på Parc des Princes.

Halvvejs igennem gruppespillet kan PSG kigge på 7 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 1 i stillingen. Benfica befinder sig placeret som nummer 2 på 7 point. Med 7 point på kontoen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet har PSG kikkerten rettet mod videre adgang. De sigter selvfølgelig imod at holde momentum gående i denne fjerde runde. En sejr kan være nok til at sikre deltagelse i knockout-runden samt holde liv i målet om at tage førstepladsen i gruppen. Med 7 point i bagagen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet står Benfica på tærsklen til at sikre videre adgang. De kan være heldige at en sejr i fjerde runde allerede sikrer dem adgang til forårets knockout-kampe. Tre point holder dem i hvert fald inde i kampen om førstepladsen.

PSG har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Benfica kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2.2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 22 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

PSG mod Benfica Optakt

PSG ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Nice med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Benfica. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Reims. PSG har vist potent form på Parc des Princes med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod 6 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Benfica ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Vitoria de Guimaraes. Herefter var de oppe imod Paris SG i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Rio Ave, som blev nedlagt med 4-2. Benfica præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Champions League, der også gav dem 2 uafgjorte og 0 nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede 5.

Vi regner med, at PSG sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Benfica. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Parc des Princes udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for PSG v Benfica.

 • Paris SG har ikke tabt deres seneste 26 kampe
 • Paris SG har ikke tabt 36 af 38 af deres seneste hjemmekampe
 • Paris SG scorede i 43 af deres seneste 45 kampe
 • Paris SG scorede i 37 af deres seneste 38 hjemmekampe
 • Paris SG vandt 17 af 19 af deres seneste kampe
 • Benfica har ikke tabt deres seneste 21 kampe
 • Benfica vandt 19 af 21 af deres seneste kampe
 • Benfica har ikke tabt deres seneste 13 udekampe
 • Benfica vandt 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • Benfica scorede i 20 af deres seneste 21 kampe
 • I de seneste 3 Paris SG kampe mod Benfica var summen af mål under 3.5
 • Paris SG har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Benfica

PSG vs Benfica – Seneste nyt

PSG kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Benfica.

Nuno Mendes, Lionel Messi, Renato Sanches og Presnel Kimpembe er blandt de 4 spillere, som mangler for PSG den kommende tirsdag.

PSG mod Benfica – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da PSG og Benfica senest mødte hinanden i Champions League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Parc des Princes. Bookmakerne har PSG som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.45, hvilket svarer til, at bookmakerne giver PSG69% chance for at banke Benfica. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Benfica udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. PSG går til kampen mod Benfica med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem PSG og Benfica. Begge hold var på tavlen 9 gange i deres seneste 10 møder.

PSG mod Benfica Spiltips

Rafa Silva virker til at være i anstændig form for Benfica, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi PSG, som er store favoritter til sejren på tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Kylian Mbappe, som stod for 7 mål i hans seneste seks kampe.

PSG vandt 7af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Benfica vandt 9af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1gange og tabte 0kampe. PSG er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe på Parc des Princes. Gæsterne stod for kampens første scoring i 7 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. PSG formåede at score 1.6 mål i snit, hvorimod Benfica snittede 1.7 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 9 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af PSGs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.