Randers FC mod F.C. København i 3F Superliga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet F.C. København vil være opsatte på at udbygge forspringet til Randers FC, når de to hold tørner sammen den kommende søndag i 3F Superliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Randers FC samlet 43 point efter 30 kampe. På 62 point befinder F.C. København sig rangeret som nummer 1 for 30 afviklede kampe.

Randers FC har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til F.C. København i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er F.C. København ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v F.C. København.

 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 14 hjemmekampe
 • Randers FC scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 8 af de seneste 10 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • F.C. København scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
 • F.C. København har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • F.C. København har ikke vundet deres seneste 3 udekampe
 • F.C. København har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 10 Randers FC kampe mod F.C. København var summen af mål under 3.5
 • I 18 ud af 20 seneste Randers FC hjemmekampe mod F.C. København var antallet af mål under 3.5
 • Randers FC har scoret imod i 22 af de senest 24 kampe mod F.C. København
 • Randers FC har scoret imod i de seneste 8 hjemmekampe i træk de har spillet mod F.C. København
 • I 6 ud af 8 seneste Randers FC kampe mod F.C. København var antallet af mål over 2.5

Form Randers FC mod F.C. København

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Randers FC givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Brøndby IF med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Silkeborg IF. Deres seneste opgør, mod AaB, indbragte et point i en2-2 kamp.

F.C. København drømmer om mere.

F.C. København ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod FC Midtjylland. Herefter var de oppe imod Brøndby IF i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Silkeborg IF, som blev nedlagt med 2-1.

Randers FC vs F.C. København – Seneste nyt Randers FC kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod F.C. København på søndag. Simon Graves behøver ikke klæde om, når Randers FC næste gang skal i aktion, da han er i karantæne. Mikkel Kallesøe, Alhaji Kamara, Marvin Egho og Joel Kabongo er alle ude af truppen, som Randers FC tager imod F.C. København med på Cepheus Park Randers. F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele 4 har skavanker af varierende art. Nicolai Boilesen, Kevin Diks, Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort. Det er navne som Nicolai Jørgensen, Davit Khocholava, Akinkunmi Amoo, Victor Kristiansen, Jens Stage og Zeca, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Cepheus Park Randers.

Randers FC v F.C. København Indbyrdes historik

Randers FC sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod F.C. København, der siger 4-0-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Randers FC og F.C. København. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Randers FC og F.C. København hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Cepheus Park Randers i vente.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede 0.9 goals mål i gennemsnit, mens F.C. København præsterede 1.5 goals i snit. Begge hold scorede 5 times gange i disse dueller.

Randers FC mod F.C. København – Hold øje med…

Det har været en strålende sæson for Pep Biel så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 3 garn i de seneste seks kampe, og F.C. København sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Randers FC. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Pep Biel på oddset til komme på tavlen igen.