Rayo Vallecano mod Valencia i La Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Både Rayo Vallecano og Valencia går ind til kampen på mandag på en placering i midten af tabellen i La Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Campo de Futbol de Vallecas.

Rayo Vallecano er placeret som nummer 13 i tabellen med 33 point efter 29 kampe. Valencia ligger på en placering som nummer 9 i stillingen med 41 point ovenpå deres 29 opgør.

Valencia er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i La Liga, når de skal op imod Rayo Vallecano den kommende mandag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Rayo Vallecano ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Valencia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Valencia.

 • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 12 af de seneste 13 kampe
 • Rayo Vallecano tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Valencia scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Valencia har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Valencia vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Valencia i de seneste 3 udekampe
 • I 8 ud af 9 seneste Rayo Vallecano kampe mod Valencia var antallet af mål under 3.5
 • Rayo Vallecano har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Valencia
 • Rayo Vallecano har har ikke tabt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Valencia
 • Rayo Vallecano har scoret imod i 5 af de senest 7 kampe mod Valencia

Form Rayo Vallecano mod Valencia

Rayo Vallecano fortsat skidt kørende.

Rayo Vallecano har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Sevilla blev det 1-1, hvorefter Atletico Madrid viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Granada.

Valencia i fantastisk form.

Valencia går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Getafe, før de nedlage Elche med 0-1. Mod Cadiz blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Rayo Vallecano v Valencia Indbyrdes historik

Sidste gang Rayo Vallecano spillede imod Valencia var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Mestalla sluttede 1-1. Rayo Vallecano møder Valencia med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Rayo Vallecano og Valencia var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Rayo Vallecano og Valencia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Campo de Futbol de Vallecas i vente.

Rayo Vallecano mod Valencia – Hold øje med…

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Bebe ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Valencia sætter deres lid til, at Goncalo Guedes kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i La Liga.