Schweiz mod Tjekkiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Schweiz træder an på Kybunpark til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Tjekkiet på tirsdag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Schweiz ser Tjekkiet uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.

Efter femte runde af gruppespillet ligger Schweiz placeret som nummer 3 på 6 point, mens Tjekkiet har 4 point som nummer 4.

Før kampen sparkes i gang UEFA Nations League ligger Schweiz nummer 16 på verdensranglisten hos FIFA. Tjekkiet befinder sig til gengæld på en placering som nummer 32.

Schweiz kommer til deres næste UEFA Nations League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Tjekkiet vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 4 gange i deres seneste 2 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Form Schweiz mod Tjekkiet

Schweiz har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Spanien. De svarede stærkt igen mod Portugal, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-2 over Spanien. Schweiz præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 8 og indkasserede 2 mål.

Tjekkiet har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Portugal, før Spanien satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Portugal, der satte sig igennem med 0-4. Tjekkiet kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 3.

Vores tip

Facts og finurligheder for Schweiz v Tjekkiet.

  • Schweiz scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Schweiz har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Schweiz scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Schweiz har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Schweiz i 5 af de seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Tjekkiet i de seneste 6 kampe
  • Tjekkiet har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • Tjekkiet har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Tjekkiet i de seneste 4 udekampe
  • Tjekkiet tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe

Schweiz vs Tjekkiet – Seneste nyt

Schweiz skulle bare have én spiller siddende, når de møder Tjekkiet på Kybunpark.

Eray Cömert sidder over for Schweiz i deres kommende opgave på grund af en skade.

Schweiz mod Tjekkiet – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Tjekkiet med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Schweiz går til kampen mod Tjekkiet med en 0-0-2 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Med bare ét mål i UEFA Nations League på det seneste er Haris Seferovic ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Tjekkiet sætter deres lid til, at Jan Kuchta kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i UEFA Nations League.

Schweiz vandt beskedne 6 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Tjekkiet vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Schweiz præsterede 4 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Kybunpark.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Schweiz præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Tjekkiet snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Schweizs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Tjekkiet spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.