Sheffield United mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League agerer værter for Sheffield United når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Newcastle den kommende søndag på Bramall Lane.

Premier League er nummer 17 i tabellen med en point efter fem kampe, mens Sheffield United rangerer som nummer 12 med seks point efter fem kampe.

Når det kommer til mål, er Premier League ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Sheffield United er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Sheffield United præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Premier League har vundet nul sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Newcastle.

Sheffield United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Newcastle, men kan i stedet fremvise to sejre og tre nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 10 kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Sheffield United har spillet, har begge hold scoret
  • Sheffield United har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
  • 7 af Sheffield United’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Sheffield United tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 16 udekampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Newcastle har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form Sheffield United mod Newcastle

Det er ikke helt skidt for Sheffield United, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Lincoln City, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Everton, før de desværre tabte med 2-1 til Tottenham. Sheffield United vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brighton gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Brentford, inden de senest spillede 0-0 mod AC Milan. Newcastle kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv otte.

Sheffield United vs Newcastle – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Oliver McBurnie får en fridag fra Sheffield United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

William Osula, Ismaila Cheick Coulibaly, George Baldock, John Egan, Ben Osborn, Max Lowe, John Fleck, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies er alle ude af truppen, som Sheffield United tager imod Newcastle med på Bramall Lane.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Sheffield United.

Joelinton, Javier Manquillo, Emil Krafth og Joseph Willock bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Newcastle – indbyrdes historik

Newcastle vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Sheffield United går til kampen mod Newcastle med en 2-0-4 statistik for deres seneste seks møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

I en af de tidligere seks matches kampe mellem Sheffield United og Newcastle scorede begge hold.

Sheffield United mod Newcastle Spiltips

Gustavo Hamer fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Sheffield United. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Callum Wilson i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Newcastle.

Sheffield United høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Newcastle scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Sheffield United var først på pletten i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på 0.51 mål, mens Newcastle snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.