Sheriffen skal holde Inter fra fadet onsdag aften

FC Sheriff og Inter står i rampelyset på onsdag på Sheriff Stadium. Vi går ind til anden halvdel af gruppespillet i denne sæsons Champions League, hvorfor tingene spidser til og point kan være altafgørende. 

Når det kommer til mål, er FC Sheriff ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 6 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Inter ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

FC Sheriff vs Inter stats and analysis

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Sheriff giver 11.00 for en sejr, uafgjort betaler 5.60 retur, mens Inter giver 1.29 på oddset.

FC Sheriff er på grænsen til at sikre videre adgang til næste runde i Champions League. De har opnået 6 point på deres første tre kampe, og kan med en sejr her måske allerede booke plads i forårets knockout-kampe. Måske endda på førstepladsen, afhængig af hvordan gruppens andre kampe forløber.

Inter går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 4 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Sheriff Stadium, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Inter til 1.29 på oddset virker som et fristende bud på den kommende onsdag. Bookmakerne giver FC Sheriff 9% chance for at tage tre point mod Inter. Det svarer til, at man får 11.00 på oddset for sejr til FC Sheriff, mens uafgjort giver 5.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Inter betaler dig pengene 1.29 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for FC Sheriff vs Inter.

  • FC Sheriff har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Sheriff har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • FC Sheriff har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Sheriff kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 4 of 6 seneste Inter kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Inter har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Inter $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.

Lineup FC Sheriff vs Inter

Form FC Sheriff mod Inter

I deres seneste tre kampe formåede FC Sheriff først at banke Shakhtar Donetsk med 2-0. Herefter nedlagde de også Real Madrid med 2-1, inden stimen stoppede mod Inter, der vandt en 3-1 sejr.

Inter er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Juventus, før de bankede Empoli med 0-2. Senest blev Udinese nedlagt i en 2-0 sejr.

FC Sheriff v Inter Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2021 i Champions League. FC Sheriff møder Inter med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til FC Sheriff spilles til 11.00, mens bedste odds på uafgjort er 5.60. Endelig kaster en udesejr til Inter 1.29 af sig på oddset.

Formstærk måltyv

Det er fristende at kigge efter Sebastien Thill i forsøget på at gætte en målscorer for FC Sheriff, da han sørgede for 3 mål i deres seneste seks kampe. Edin Dzeko scorede 3 gange i de seneste seks kampe for Inter og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.