Silkeborg IF mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Silkeborg IF tager imod FC Midtjylland den kommende mandag.

Silkeborg IF indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 49 point efter 30 kampe. På de 30 runder FC Midtjylland har afviklet, har de indsamlet 59 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Silkeborg IF har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

FC Midtjylland har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v FC Midtjylland.

 • Silkeborg IF scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Silkeborg IF vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Silkeborg IF i 10 af de seneste 12 kampe
 • FC Midtjylland har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • FC Midtjylland vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • FC Midtjylland vandt deres seneste 4 udekampe
 • FC Midtjylland har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste udekampe
 • FC Midtjylland scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
 • Silkeborg IF har scoret imod i de seneste 18 kampe i træk de har spillet mod FC Midtjylland
 • Silkeborg IF har tabte i 11 af 12 seneste kampe mod FC Midtjylland
 • I 12 ud af 13 seneste Silkeborg IF kampe mod FC Midtjylland var antallet af mål under 3.5
 • I 13 ud af 15 seneste Silkeborg IF hjemmekampe mod FC Midtjylland var antallet af mål under 3.5
 • Silkeborg IF har har ikke vundet i 14 af 16 seneste kampe mod FC Midtjylland

Form Silkeborg IF mod FC Midtjylland

Silkeborg IF i forrygende form.

I deres seneste tre kampe formåede Silkeborg IF først at banke AaB med 4-2. Herefter nedlagde de også Randers FC med 1-0, inden stimen stoppede mod F.C. København, der vandt en 2-1 sejr.

FC Midtjylland vanskelige at nedbryde

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 1-2 over Vejle Boldklub samt AaB. Serien blev dog bremset mod Brøndby IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Silkeborg IF v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-2 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod FC Midtjylland, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Silkeborg IF og FC Midtjylland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på JYSK Park i vente.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland – Hold øje med…

Det er vanskeligt at komme udenom Anders Dreyer, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Midtjylland. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger 11 mål. Med 4 mål i seks kampe for Silkeborg IF i 3F Superliga, er Nicklas Helenius også en spiller, der er værd at holde øje med.