Silkeborg IF mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF tager på hjemmebanen JYSK Park imod OB, der kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Silkeborg IF er nummer 1 med 13 point og en målscore på 12-6, mens OB ligger nummer 11 med 4 point og en målscore på 5-13.

Silkeborg IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er OB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v OB.

  • Silkeborg IF scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Silkeborg IF vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 6 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod OB i 31 af de seneste 33 udekampe
  • OB scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • I 8 af de seneste 9 udekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste kampe
  • OB tabte 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Silkeborg IF mod OB

Silkeborg IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod HJK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over FC Nordsjælland, inden de senest spillede 1-1 mod HJK.Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Silkeborg IF har vist potent form på JYSK Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 8 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

OB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af AGF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Brøndby IF, for så at svare igen med en 1-0 sejr over AC Horsens.OB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

Silkeborg IF vs OB – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod OB.

Oscar Fuglsang, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod OB med på JYSK Park.

OB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Silkeborg IF.Blandt de fraværende spillere i OB-truppen, er Aske Adelgaard i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Emmanuel Sabbi og Mihajlo Ivancevic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod OB – indbyrdes historik

Silkeborg IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod OB.Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Silkeborg IF og OB fandt sted i October 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Silkeborg IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Silkeborg IF63% chance for at banke OB. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod OB udbetaler 5.23 i gevinst på oddset for en sejr.Silkeborg IF har været en smule mere succesfuld i end OB i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Silkeborg IF på oddset. Bookmakerne giver odds 1.60 en hjemmesejr.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod OB i 3F Superliga.

Bashkim Kadrii virker til at være i anstændig form for OB, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Silkeborg IF, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Nicklas Helenius, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Silkeborg IF var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. OB sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 4 gange og led 4 nederlag.Silkeborg IF har set 6 af deres seneste 10 kampe i JYSK Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 5 OBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens OB snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Silkeborg IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen.Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.