Slovenien mod Kasakhstan – Optakt, Spilfiduser, Odds

I det seneste opgør mellem disse to løb Slovenien med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Stozice Stadium, Ljubljana den 23 marts 2023.

Slovenien går ind til deres kommende kamp som nummer 54 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Kasakhstan, som ligger nummer 98 i verden.

Slovenien har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 14 mål og lukkede fem mål ind.

Kasakhstan præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Form Slovenien mod Kasakhstan

I deres seneste tre kampe formåede Slovenien først at banke Finland med 3-0. Herefter nedlagde de også Nordirland med 0-1, inden stimen stoppede mod Danmark, der vandt en 2-1 sejr.

Kasakhstan har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Danmark. De svarede stærkt igen mod Finland, som blev slået 1-2, før de sejrede 3-1 over San Marino.

I 6 kampe i træk har Slovenien scoret mindst ét mål.

Kasakhstan formåede at score mindst én gang i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • Slovenien har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Slovenien har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Slovenien scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • 11 af Slovenien’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Slovenien scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • 9 af Kasakhstan’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Kasakhstan har spillet, har begge hold scoret
  • Kasakhstan scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Kasakhstan vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Kasakhstan kampe, har summen af mål været over 2.5

Slovenien vs Kasakhstan – Seneste nyt

Slovenien mod Kasakhstan – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Slovenien med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Stozice Stadium, Ljubljana den 23 marts 2023. Slovenien vandt en af deres foregående en kamp mod Kasakhstan, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Slovenien og Kasakhstan.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Andraz Sporar, der viser god form for Slovenien. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Kasakhstan.Gæsterne krydser fingre for Abat Aimbetov til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Slovenien høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Kasakhstan sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Slovenien præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Stozice Stadium, Ljubljana.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Slovenien præsterede et gennemsnit på to mål, mens Kasakhstan snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sloveniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.