Spezia mod Inter i Serie A runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Inter skal teste formen af mod Spezia på fredag, når de mødes i Serie A på Stadio Alberto Picco. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med 33 point efter 32 kampe er Spezia at finde på plads 15 i Serie A. Inter halter efter med 66 point for 31 kampe og ligger før kampen på plads 2 i tabellen.

Inter er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Serie A, når de skal op imod Spezia den kommende fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Spezia ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Inter vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 8 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Spezia v Inter.

Form Spezia mod Inter

Spezia håber på yderligere point til samlingen.

Spezia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Sassuolo gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Venezia, inden de senest spillede 0-0 mod Empoli.

Inter inde i god stime.

Inter er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Fiorentina, før de bankede Juventus med 0-1. Senest blev Verona nedlagt i en 2-0 sejr.

Spezia v Inter Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i December 2021 i Serie A. Spezia går ind til opgøret med en historik mod Inter, der siger 0-1-2 for deres seneste 3 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Spezia og Inter hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Stadio Alberto Picco i vente.

Spezia mod Inter – Formstærke spillere

Edin Dzeko har gang i en stærk sæson med 14 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 3kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Inter krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Spezia den kommende fredag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Edin Dzeko på oddset til komme på tavlen igen.