Pochettino debuterer i St. Etienne

Der er fuld runde i den franske Ligue 1 onsdag aften, og den største interesse samler sig umiddelbart om kampen i St. Etienne. Her tager hjemmeholdet imod PSG på Stade Geoffroy Guichard, og Les Verts giver 8.00 for en sejr på oddset. Paris SG kan til gengæld spilles til 1.36 på oddset i en kamp, hvor der er kick off kl. 21.00.

St. Etiennes form er bestemt ikke prangende. Én sejr i de seneste fem kampe indikerer et hold, der synes midt i et vadested på udkig efter formen. Omvendt har de heller ikke tabt i af deres seneste fem, idet fire sluttede uden vinder. St. Etienne scorede to mål i hver af deres seneste tre kampe. Desværre har defensiven ikke udvist samme form.

PSGs form er lidt vanskelig at pejle sig ind på. Den ene dag leverer de på overbevisende manér, den næste synes de at have vanskeligt ved at sætte sig igennem. Tre sejre i de seneste fem kampe er ikke godkendt og kostede træner Thomas Tuchel jobbet dagen før juleaften. Og derfor er interessen omkring denne kamp stor. Det er nemlig debut til den tidligere Tottenham-chef Mauricio Pochettino. Han vender tilbage til klubben, hvori han også var aktiv som spiller.

PSG har en helt utroligt god indbyrdes historik mod St. Etienne. Pariserne vandt alle de seneste fire interne kampe og indkasserede blot ét mål undervejs. Af de seneste 10 dueller var der nul sejre til Les Verts, men til gengæld otte til mestrene. I fire af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom seks havde over 2.5 mål.

PSG-spillerne skal selvfølgelig ud og vise sig frem for den nye chef. Transfervinduet er åbent, og ingen vil sælges lige nu, eller ønsker ny konkurrence udefra. St. Etienne spiller dog muntert med i øjeblikket, hvorfor satsningen herfra bliver på ovennævnte væddemål. En udesejr i en kamp med mindst tre mål.

Flere interessante tips