Unibet anmeldelse

Vores anmeldelse af Unibet er byggende på deres sportsmarked, men de tilbyder som mange af de andre bettingfirmaer også casino, poker og bingo. 

Unibet er oprettet i 1997, og har dermed være en udbyder på online betting markedet i mange år, der har givet dem mange års erfaring i branchen. De er at finde i mere end 100 forskellige lande, og har en kundebase på over 14 millioner. Det gør dem derfor til en af de absolutte største bookmakere både i Danmark, i Norden og i resten af verdenen. Unibet er tildelt den danske spillelicensaftale (1. januar 2012). 

Unibet livestream – følg med i dine kampe

Unibet tilbyder sportsbegivenheder via livestreaming i massevis. Som mange andre betting tjenester kan du have hul igennem livestreaming, hvis du har placeret et væddemål inden for det seneste døgn, eller du har et rådighedsbeløb stående på kontoen. Unibet har størst satsning på fodbold, som eksempelvis bet365 og betfair, men har også streaming via andre sportsgrene såsom basketball, bordtennis, tennis, ishockey m.fl. 

Unibet TV – få gode ekspertråd

Unibet tilbyder en ekstra service som nogle af de få på markedet. Hos Unibet TV vil du opleve kendte eksperter på skærmen, der tager dig med ind i dybdegående analyser af udvalgte kampe samt spilforslag, nyheder og historier fra sportens verden. 

Unibet mobil

Er du på farten og mangler spænding? Unibet har opbygget en platform for dig, der ønsker at spille med din mobil ved hånden. Her er der de helt samme muligheder, som hvis du sad hjemme i dagligstuen med en computer. App’en er velfungerende og det er nemt og hurtigt at navigere rundt i den. Så kom i gang og brug den allerede nu!

Spiludvalg og spilmarked hos unibet

Er du oddser og ønsker at have mange spilmuligheder at vælge mellem? Så er du kommet til den rigtige bookmaker. Unibet har et bredt og dybt udvalg af væddemål i forhold til hver enkelt kamp samt udbuddet af sportskampe. Både når du skal placerer dine penge før en kamp, eller når kampen allerede er i gang, vil du ikke være utilfreds over spil markederne hos unibet.

Unibet live betting

Hos Unibet er der gode muligheder for at live bette. Derfor gør det ikke noget, hvis man er glad for live betting. Unibet har et af markedets bedste udvalg af live kampe året rundt. Du kan spille på den sportsgren du vil, hvor der er forskellige spilvarianter alt afhængigt af, hvad du vil spille på, om så du bruger websitet eller mobil app’en. 

Ind- og udbetalinger

Hos Unibet har du mulighed for ind- og udbetaling uden gebyrer. Der er muligheder for indbetaling via dit foretrukne kort eller andre tilsvarende kredit eller debetkort. Når du indbetaler kommer pengene med det samme stående på din konto. Den hurtigste løsning til udbetaling er Neteller eller Skrill, hvor du vil have pengene inden for 12 timer. Kreditkort udbetalinger tager normalt 3-5 arbejdsdage. 

Kampagner samt vilkår og betingelser

Unibet scorer gode karakterer, når det kommer til kampagner for eksisterende kunder. Unibet har lavet et koncept, hvor man kan få et freebet på 50 kroner, hvis man placerer fire live bets af 50 kroner i løbet af syv dage. Det kalder de for deres ‘Freebet klub’. Nye kunder har naturligvis også en mulighed for velkomstbonus. Her kan man indbetale og få 100% velkomstbonus op til maksimum 1500 kroner. Her er der vilkår og betingelser for gennemspilningskrav, som du kan læse mere om under vilkår og betingelser. 

Unibet kundeservice

Vil du gerne kunne komme i kontakt med unibet døgnet rundt på dansk? Dette har du næsten muligheden for, men der mangler noget dækning i nattetimerne af danske supportere. Hos unibet kan du få dansk support gennem deres live chat hver dag i tidsrummet 8-24. Her kommer du hurtigt til, med mindre, der er en fælles fejl i systemet, kan der gå nogle minutter. Herudover kan du døgnet rundt komme i kontakt med support via e-mail, hvor der dog godt kan være noget ventetid på svar om natten. Du kan kontakte unibet telefonisk hver dag døgnet rundt, men den danske afdeling er tilgængelig fra 8-24, ellers vil du komme igennem til deres engelsktalende support. 

Livespiltips.dk samlede vurdering

Unibet står yderst stærkt på betting markedet i skandinavien, som de målretter sin segmentering mod deres kunder på. Unibet er en bookmaker du vil få glæde af som skandinavisk kunde, hvis du elsker bonusser for eksisterende kunder. Unibet tilbyder statistikker og ekspertråd, som gør dem troværdige som bookmaker, der ikke kun ønsker at tage deres kunders penge. Derimod at give de bedste forudsætninger til deres odds kunder. Online bettingfirmaet har både en hurtig hjemmeside og app, der giver dig som better gode forudsætninger, når du skal placere dine væddemål online.

Livespiltips giver Unibet en vurdering på 4.5 ud af 5 stjerner.

Opret konto hos unibet

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!

UnibetVilkår
Bonusbeløb:100 % op til 1000 kr.
Minimum indbetaling: 40 kr.
Tilbagebetaling sport:94 %
Andre krav:Kun for 18+
Læs mere om velkomstbonus:Se regler og vilkår