Unibet

Vores anmeldelse af Unibet er byggende på deres sportsmarked, men de tilbyder som mange af de andre bettingfirmaer også casino, poker og bingo. 

Unibet er oprettet i 1997, hvilket placerer dem som et af de ældste spillere på online bettingmarkedet. De har opbygget en enorm erfaring i at drive bettingplatform.

De er at finde i mere end 100 forskellige lande, og har en kundebase på over 14 millioner. Det gør dem derfor til en af de absolut største bookmakere både i Danmark, i Norden og i resten af verdenen. Unibet er tildelt den danske spillelicensaftale (1. januar 2012). 

Livestream

Unibet tilbyder livestream og spil på sportsbegivenheder. Som mange andre bettingtjenester har du hul igennem til livestreaming, hvis du har placeret et væddemål inden for det seneste døgn, eller du har et rådighedsbeløb stående på kontoen.

Unibets største satsning er på fodbold som eksempelvis Bet365 og Betfair har det, men Unibet har også streaming via andre sportsgrene såsom basketball, bordtennis, tennis, ishockey m.fl. 

Unibet TV

I flere år har Unibet stået for TV-content som en ekstra service som nogle af de få på markedet. Hos Unibet TV kan man opleve kendte mennesker skærmen, der tager dig med ind i dybdegående analyser af udvalgte kampe samt spilforslag, nyheder og historier fra sportens verden. Sportsvært Anders Sigdal har ageret vært i flere år, mens Brian Laudrup har optrådt som ambassadør på TV for at udbrede kendskabet til Unibet.

Dette gør, at du formentlig har hørt om Unibet, hvilket har givet dem en fin markedsandel i Danmark.

Mobil

Er du på farten og mangler spænding? Unibet har opbygget en platform for dig, der ønsker at spille med din mobil ved hånden. Her er der de helt samme muligheder, som hvis du sad hjemme i dagligstuen med en computer. App’en er velfungerende, og det er nemt og hurtigt at navigere rundt i den. Så kom i gang og brug den allerede nu!

Spiludvalg og spilmarked

Er du oddser og ønsker at have mange spilmuligheder at vælge mellem? Så er du kommet til den rigtige bookmaker. Unibet har et bredt og dybt udvalg af væddemål i forhold til hver enkelt kamp samt udbuddet af sportskampe. Både når du skal placerer dine penge før en kamp, eller når kampen allerede er i gang, vil du ikke være utilfreds over spil markederne hos Unibet.

Livebetting

Hos Unibet er der gode muligheder for at live bette. Derfor gør det ikke noget, hvis man er glad for live betting. Unibet har et af markedets bedste udvalg af live kampe året rundt. Du kan spille på den sportsgren, du vil, hvor der er forskellige spilvarianter alt afhængigt af, hvad du vil spille på, om så du bruger websitet eller mobil app’en. 

Ind- og udbetalinger

Hos Unibet har du mulighed for ind- og udbetaling uden gebyrer. Der er muligheder for indbetaling via dit foretrukne kort eller andre tilsvarende kredit eller debetkort. Når du indbetaler, kommer pengene med det samme ind på din spillekonto. Den hurtigste løsning til udbetaling er Neteller eller Skrill, hvor du vil have pengene inden for 12 timer. Kreditkortudbetalinger tager normalt 3-5 arbejdsdage. 

Kampagner samt vilkår og betingelser

Unibet scorer gode karakterer, når det kommer til kampagner for eksisterende kunder. Unibet har lavet et koncept, hvor man kan få et freebet på 50 kroner, hvis man placerer fire live bets af 50 kroner i løbet af syv dage. Det kalder de for deres ‘Freebet klub’.

Nye kunder har naturligvis også en mulighed for velkomstbonus. Her kan man indbetale og få 100% velkomstbonus op til maksimum 1500 kroner. Her er der vilkår og betingelser for gennemspilningskrav, som du kan læse mere om under vilkår og betingelser. 

Kundeservice

Vil du gerne kunne komme i kontakt med unibet døgnet rundt på dansk? Dette har du næsten muligheden for, men der mangler noget dækning i nattetimerne af danske supportere.

Hos unibet kan du få dansk support gennem deres live chat hver dag i tidsrummet 8-24. Her kommer du hurtigt til, med mindre, der er en fælles fejl i systemet, kan der gå nogle minutter. Herudover kan du døgnet rundt komme i kontakt med support via e-mail, hvor der dog godt kan være noget ventetid på svar om natten.

Du kan kontakte Unibet telefonisk hver dag døgnet rundt, men den danske afdeling er tilgængelig fra 8-24, ellers vil du komme igennem til deres engelsktalende support. 

Samlet vurdering

Unibet står yderst stærkt på betting markedet i skandinavien, som de målretter sin segmentering mod deres kunder på. Unibet er en bookmaker du vil få glæde af som skandinavisk kunde, hvis du elsker bonusser for eksisterende kunder. Unibet tilbyder statistikker og ekspertråd, som gør dem troværdige som bookmaker, der ikke kun ønsker at tage deres kunders penge. Derimod at give de bedste forudsætninger til deres odds kunder. Online bettingfirmaet har både en hurtig hjemmeside og app, der giver dig som better gode forudsætninger, når du skal placere dine væddemål online.

Livespiltips giver Unibet en vurdering på 4.5 ud af 5 stjerner.

Opret konto hos unibet

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!