Valencia vs Rayo Vallecano – Optakt, bedste Odds og gode tips

Valencia agerer værter for Rayo Vallecano når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga på mandag på Estadio Mestalla.

Valencia fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende mandag. Rayo Vallecano bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Valencia ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på en pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Valencia har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i La Liga.

Rayo Vallecano har indtil videre præsteret ni sejre og ni uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Rayo Vallecano.

  • I de seneste 4 Valencia kampe, har summen af mål været under 1.5
  • Valencia var i tabte 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 8 Valencia kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 7 af Valencia’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Valencia scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • I de seneste 11 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 9 af Rayo Vallecano’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Rayo Vallecano’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 5 kampe

Form Valencia mod Rayo Vallecano

Det er alt eller intet for Valencia i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Barcelona, hvortil de svarede igen mod Osasuna i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-0 mod Atletico Madrid. Valencia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede fem mål.

Rayo Vallecano har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Athletic Bilbao blev det 0-0, hvorefter Celta Vigo viste sig for stærke og sejrede 3-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Girona. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Rayo Vallecano to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fem mål.

Rayo Vallecano vandt seks af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 15 og indkasserede selv syv mål, hvilket samlet indbragte 18 point.

Valencia vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Rayo Vallecano.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Rayo Vallecano med på Estadio Mestalla.

Valencia mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Valencia har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano. I det seneste opgør mellem disse to løb Rayo Vallecano med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. Rayo Vallecano vandt to af deres foregående ti kampe, mens Valencia vandt to sejre i ti opgør. Rayo Vallecano kan spilles til odds 4.00 hos spilselskaberne.

Rayo Vallecano scorede i deres seneste 4 opgør mod Valencia i La Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Valencia og Rayo Vallecano.

Valencia mod Rayo Vallecano Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks La Liga kampe, håber Valencia stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Rayo Vallecano deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks La Liga kampe.

Valencia vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Rayo Vallecano vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Rayo Vallecano to sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Valencia har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Rayo Vallecano et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.