Vendsyssel FF mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Nord Energi Arena på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Vendsyssel FF og gæsterne fra FC Helsingør.

Vendsyssel FF er nummer 6 i tabellen med 17 point efter 10 kampe, mens FC Helsingør rangerer som nummer 5 med 18 point efter 10 kampe.

Vendsyssel FF har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

FC Helsingør har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vendsyssel FF har vundet 5 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Helsingør har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 6 sejre og 4 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v FC Helsingør.

Form Vendsyssel FF mod FC Helsingør

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Næstved BK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Vejle Boldklub, inden de senest spillede 2-2 mod SønderjyskE. Vendsyssel FF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 11 og indkasserede 5 mål.

I deres seneste tre kampe formåede FC Helsingør først at banke Nykøbing FC med 1-0. Herefter nedlagde de også Hillerød Fodbold med 0-2, inden stimen stoppede mod Næstved BK, der vandt en 1-2 sejr. FC Helsingør vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Vendsyssel FF opnåede 5 point fra deres foregående 4 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 5 mål scoret og 6 indkasseret. FC Helsingør opnåede 1 sejre og 3 point i de seneste 4 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 5 gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Vendsyssel FF vs FC Helsingør – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. FC Helsingør synes at have et godt øje til Vendsyssel FF, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.25 på FC Helsingør til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og FC Helsingør. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Wessam Abou Ali har 3 mål i seks Nordicbet Liga kampe for Vendsyssel FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Helsingør. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Liam Jordan, der har banket 5 mål ind i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Helsingør sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag. Vendsyssel FF satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt 6 af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Vendsyssel FF presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens FC Helsingør presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Vendsyssel FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.