Viborg FF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Viborg FF og AaB, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Energi Viborg Arenapå søndag.

Viborg FF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

AaB er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens AaB præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v AaB.

  • Viborg FF scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 9 kampe
  • AaB scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • AaB tabte 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Viborg FF mod AaB

Viborg FF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-2 over AGF samt SønderjyskE. Serien blev dog bremset mod AaB i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Viborg FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 9 mål, men lukkede også 5 ind.

AaB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Randers FC blev det 2-2, hvorefter Brøndby IF viste sig for stærke og sejrede 1-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Viborg FF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AaB to sejre, mens de spillede 1 draw kampe uafgjort. De led 3 defeats nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 8 mål.

Viborg FF vs AaB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Viborg FF, når de skal i aktion mod AaB. Mads Lauritsen og Lars Kramer er ikke til rådighed for Viborg FF-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Viborg FF mod AaB – indbyrdes historik

Viborg FF har kikkerten rettet mod en sejr den kommende søndag, da de nyder en god 5-1-4 historik mod AaB i den seneste tid. Bookmakernes bedste odds på en hjemmesejr ligger i odds 2.29.

Hold godt øje med Clint Leemans, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Viborg FF. For gæsterne præsterede Iver Fossum 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Viborg FF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. AaB sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag. Viborg FF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Energi Viborg Arena, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har AaB et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Viborg FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 10af gæsternes foregående 10kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5mål i disse kampe.