Europa League finale: United jagter titel nummer to mod finale-debutanterne Villarreal

Villarreal har sigtekornet rettet mod til fulde at udnytte, at de står i klubbens første europæiske finale. Med 5 sejre og nul nederlag i deres seneste 6 kampe i Europa League håber de at kunne holde momentum kørende.

Ovenpå 4 sejre og bare ét enkelt nederlag i deres foregående 6 kampe i Europa League er Manchester United dog en modstander, de færreste har lyst til at stå overfor på dette tidspunkt.

Stats and facts for Villarreal and Manchester United.

  • VillarrealVillarreal er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • VillarrealVillarreal har vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • VillarrealVillarreal har vundet i seneste 9 af 10 kampe;
  • VillarrealVillarreal har vundet i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe.
  • Manchester UnitedManchester United har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester UnitedManchester United har scoret i seneste 32 af 34 kampe;
  • Manchester UnitedI 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester UnitedManchester United har scoret i de seneste 9 udebane kampe i træk.

Lineup

Selected best tips from our partner

Form Villarreal vs Manchester United

Villarreal drømmer om mere.

Villarreal har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Villarreal en 2-0 sejr mod Real Valladolid, herefter fulgte en 4-0 sejr mod Sevilla, mens de i den seneste kamp led et 2-1 ude nederlag mod Real Madrid.

Villarreal fulgte op på deres hidtidige gode resultater i turneringen ved at slå Arsenal ud. I semifinalen sikrede de videre avancement med en sejr og en uafgjort samt en samlet målscore på 2-1.

Manchester United drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Manchester United, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Også selv om udbyttet ikke har været prangende. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Manchester United måtte bide i græsset mod Liverpool i et 4-2 nederlag, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Fulham mens den seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Wolves.

Manchester United formåede at kæmpe sig igennem semifinalen mod Roma, selvom de tabte den ene kamp. En sejr i den anden duel sendte Manchester United videre med en samlet målscore på 8-5.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Villarreal v Manchester United

De har aldrig mødt hinanden i Europa League-sammenhæng. Til gengæld har de mødt hinanden fire gange tidligere i Champions League-turneringen. Dog helt tilbage i 2005 og 2008, hvor de begge gange var i samme gruppe. Ufatteligt nok sluttede alle fire opgør 0-0.

Full Time Betting

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Villarreal giver 5.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens Manchester United giver 1.80 på oddset.

BTTS

Oddsene fra bookmakerne indikerer, at chancen for at se begge hold på tavlen (BTTS) er så lav som 50% i denne kamp. Det svarer til omkring 2.00 på oddset, mens et væddemål på at begge hold ikke scorer giver 1.80 på oddset. Bookierne vurderer, at chancen for dette udfald ligger på omkring 56%.

Over/Under Betting

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 2.15 på oddset, hvilket svarer til 47% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.67 på oddset.