Watford mod West Ham i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Watford og West Ham, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Vicarage Road Stadium på tirsdag.

Som nummer 17 har Watford formået at skrabe 13 point sammen for 16 kampe. Med 28 point har West Ham for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 6 i Premier League.

Både Watford og West Ham har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v West Ham.

 • Der er scoret imod Watford i de seneste 15 kampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Watford har spillet, har begge hold scoret
 • Watford tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Watford scorede i deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 kampe
 • West Ham har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • West Ham ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Watford har scorede i 12 af de senest 13 kampe mod West Ham
 • I de seneste 3 Watford kampe mod West Ham var summen af mål over 3.5
 • I de seneste 3 kampe i træk Watford har spillet mod West Ham har begge hold scoret
 • I de seneste 10 Watford kampe mod West Ham var summen af mål over 1.5
 • I de seneste 3 Watford kampe mod West Ham var summen af mål over 2.5

Form Watford mod West Ham

Watford drømmer om at stoppe ringe stime.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Chelsea, før Manchester City satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 2-1.

West Ham fortsat skidt kørende.

West Ham har også været igennem en klam periode i deres seneste tre kampe, der har indbragt nul point til kontoen. De blev slået 2-0 af Arsenal, før Tottenham satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Southampton, der satte sig igennem med 2-3.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Watford 29% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 3.45 på oddset for sejr til Watford, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Hammers betaler dig pengene 2.10 gange igen på oddset.

Watford v West Ham Indbyrdes historik

Da Watford har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 år, at de står overfor The Irons. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 17 juli 2020, da West Ham vandt 3-1 hjemme. Watford møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Watford og West Ham bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Watford og West Ham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende tirsdag på Vicarage Road Stadium.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Dennis. Han har vist flaget for Watford med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

West Ham har til gengæld forhåbninger om, at Michail Antonio kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.