Wolves mod Crystal Palace i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Wolves som Crystal Palace ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på lørdag.

Som nummer 8 har Wolves formået at skrabe 40 point sammen for 26 kampe. Med 30 point har Crystal Palace for 26 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i Premier League.

Motivationen bør være på plads hos Wolves, som kan overhale Crystal Palace i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Molineux Stadium.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Crystal Palace vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål i e kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Crystal Palace.

 • Wolverhampton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton ikke scoret i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • Wolverhampton scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 13 af de seneste 15 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Crystal Palace uafgjort deres seneste 3 udekampe
 • I de seneste 7 Wolverhampton kampe mod Crystal Palace var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 7 Wolverhampton kampe mod Crystal Palace var summen af mål under 3.5

Form Wolves mod Crystal Palace

Wolves håber på frisk start.

Wolves har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Leicester. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Arsenal, siden 1-0 mod West Ham.

Crystal Palace drømmer om mere.

Crystal Palace virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Watford, der blev nedlagt 1-4. Herefter spillede de 1-1 mod Burnley, hvorpå Stoke blev besejret 2-1.

Wolves v Crystal Palace Indbyrdes historik

Crystal Palace formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Wolves i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i november 2021 og 1-0 i januar 2021. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Crystal Palace, der siger 3-1-3 for deres seneste 7 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Crystal Palace hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Molineux Stadium i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Raul Jimenez, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe i alle turneringer for Wolves, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Wilfried Zaha har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Crystal Palace, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.