Wolves mod Newcastle Utd – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves agerer værter på Molineux Stadium for gæsterne fra Newcastle Utd til et opgør i Premier League den kommende søndag.

Wolves er nummer 18 i tabellen med 1 point efter 3 kampe, mens Newcastle Utd rangerer som nummer 6 med 5 point efter 3 kampe.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Newcastle Utd er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Newcastle Utd præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Newcastle Utd.

  • Wolverhampton har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Newcastle har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 8 af de seneste 10 udekampe

Form Wolves mod Newcastle Utd

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Fulham sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Tottenham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Preston blev nedlagt med 2-1.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Wolves går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Wolves var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 6 mål, men indkasserede samtidig 13.

Newcastle Utd ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Brighton. Herefter var de oppe imod Manchester City i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Tranmere, som blev nedlagt med 1-2.Newcastle Utd drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle Utd to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 6 mål.

Wolves vs Newcastle Utd – Seneste nyt

Wolves skulle bare have én spiller siddende, når de møder Newcastle Utd på Molineux Stadium.

Chiquinho sidder over for Wolves i deres kommende opgave på grund af en skade.

Newcastle Utd ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Wolves.

Det er navne som Callum Wilson, Daniel Burn, Ryan Fraser og Jonjo Shelvey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod Newcastle Utd – indbyrdes historik

Newcastle Utd har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolves.I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag.Både Wolves og Newcastle Utd vandt blot 2 af deres seneste 2 opgør, mens forbløffende 5 kampe sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste pris for en remis ligger i odds 3.30 netop nu.

Newcastle Utd scorede i deres seneste 14 opgør mod Wolves i Premier League.

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Leander Dendoncker ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Newcastle Utd sætter deres lid til, at Callum Wilson kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Wolves vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Newcastle Utd vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe.Newcastle Utd scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. Wolves var først på pletten i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Wolves præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Newcastle Utd snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 9 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Wolvess sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.