Frankrig mod Danmark – Spil 500 kr. risikofrit

Opgøret mellem Frankrig og Danmark fløjtes op på lørdag på Stadium 974. Det er en af kampene i anden runde af FIFA VM turneringen.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Frankrig nummer 1 med 3 point, mens Danmark har 1 point og er nummer 3. Hjemmeholdet Frankrig går ind til kampen som nummer 4 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Danmark kommer til kampen den kommende lørdag som nummer 10.

Før deres første kamp ved turneringen var Frankrig kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. Frankrig har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt, og de er ikke mindre favoritter efter storsejren over Australien.

Danmark går ind til EM-slutrunden som favoritter til at tage én af de to øverste pladser i deres gruppe. Det vil være et kæmpe chok, hvis de er færdige før turneringen starter for alvor.

Vinder Danmark mod Frankrig? Spil 500 kr. risikofrit hos LeoVegas

18+, Regler og vilkår gælder

Form Frankrig mod Danmark

Frankrig har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Østrig med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Danmark. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-1 over Australien. Frankrig var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Frankrig har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Danmark har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Kroatien gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Frankrig, inden de senest spillede 0-0 mod Tunesien. Danmark høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Danmark er i øjeblikket anstændige målscorere med 10 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Danmark præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

De går ind til deres næste kamp i FIFA VM som favoritter, og Frankrig vil være skuffende, hvis der ikke ligger en sejr og venter. De bør have langt mere kvalitet end Danmark, og håber på at glide glat igennem gruppespillet.

Facts og finurligheder for Frankrig v Danmark.

  • Frankrig scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • 8 af Frankrig’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Frankrig’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Frankrig i 6 af de seneste 7 kampe
  • Frankrig har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I de seneste 8 Danmark kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 4 af Danmark’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • Danmark har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Danmark scorede i 7 af deres seneste 9 kampe

Stilling

Frankrig mod Danmark – indbyrdes historik

Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 9 kampe opgør sluttede uafgjort. Frankrig vandt 5 opgør, mens Danmark sejrede 3 gange. En hjemmesejr giver odds 1.80 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 4.50.

Begge hold til at score gav kun gevinst i 2 af de foregående 9 opgør mellem Danmark og Frankrig.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Frankrig og Danmark er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Frankrig høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Danmark sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Frankrigs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Danmark spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 9 kampe mellem disse to hold. Frankrig præsterede et gennemsnit på 1.21 mål, mens Danmark snittede 0.77 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Frankrig scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 opgør.

Frankrig præsterede 3 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer.