Bookmakere

Hos Livespiltips finder du vores bookmakerguide for udvalgte online bettingfirmaer, som har størst fokus på sportssektionen. Hos os ser vi disse som de bookmakere, der er mest anbefalelsesværdige ud fra forskellige områder og parametre. Du kan læse vores anmeldelse eller hente din bonus allerede nu!

Hvilken bookmaker skal jeg vælge?

Når du skal vælge, hvilket betting sted du vil benytte, skal du ikke mindst sætte dig ind i hvilke muligheder og fordele du har. Derfor har vi skabt et overblik over bookmakere, så du nemt og sikkert kan navigere rundt i bettingindustrien i forhold til sports betting. 

Hvilken bookmaker er den rette for dig? Først og fremmest skal den danske licens være tilgængelig, for du opnår størst mulig juridisk sikkerhed og tryghed for din persondata og spil. For det andet skal du gå efter de højeste odds på markedet. Ifølge Livespiltips er de bedste, troværdige og mest alsidige online bettingsteder på det danske bettingmarked: Bet365, Betfair, Bwin, Bethard, Unibet, NordicBet, Comeon!, LeoVegas, Mr Green, Danske Spil & 888sport, som du kan læse mere om under vores anmeldelser af undertegnede. 

Digitalisering har udviklet bookmakerne

Bettingindustrien har udviklet sig meget over de sidste årtier. Her er der kommet et markant større udbud og efterspørgsel, end man så for bare 10-20 år siden. Med ophævelsen af Danske Spil monopol i 2012, er dette kun blevet større. Antallet af betting reklamer har også oplevet en markant stigning de sidste par år, hvilket er et billede af en bettingindustri, hvor konkurrencen er hård om betspillernes kroner og øre. Konkurrencen giver bookmakerne krav om at levere muligheder som brugerne efterspørger, hvilket i sidste ende giver endnu flere muligheder for betterne. Det er eksempelvis livebetting på store og små kampe inden for en bred vifte af sport. Eller muligheden for livestream med krav om et bredt og dybt spiludvalg samt brugervenlighed m.m.

Teknologien har ligeledes udviklet fodbold og sport. Det skyldes især internettets udvikling i en digitalisering, der har spredt sig rundt i hele verden. For bare 20-30 år siden ville man grine af udtrykket VAR og video dommere, der skulle bestemme retningslinjerne under en fodboldkamp. I dag er det dog en realitet, der har sat gang i en dybdegående debat. Er det behjælpeligt, skal man tilbage til den fodbold man kender fra gamle dage, eller det en helt ny vej? Herinde har vi i hvert fald fuld opmærksomhed på ændringerne samt det taktiske game, som påvirker mange fodboldkampe, hvorfor vi også har dette med i overvejelserne omkring vores betting tips. 

Mange bettingudbydere ligner dog også hinanden på mange områder og parametre. Derfor kan det være svært at se andet end ligheder, men der er rent faktisk nogle markante forskelle! 

Åbningstider og kontakt hos bookmakere

De fleste bookmakere har placeret deres åbningstider således, der er åbent det meste af dagen eller døgnet rundt. Her er kontaktmuligheder enten telefonisk, via en chat funktion eller skriftligt via e-mail. Afhængigt af hvilken udbyder der er i fokus, er der typisk forskelle på den telefoniske kontakt. Nogle har åbent i et bestemt tidsrum og andre vælger at holde telefonerne åbne hele døgnet. Der vil dog altid være en mulighed for kontakt på den ene eller anden måde. Dette er også en gennemgående krav for spillerne, at man altid kan indhente hjælp eller få svar på spørgsmål og problemstillinger. Derfor bruger mange funktionen, livechat, fordi det er nemt og hurtigt. Andre der har bedre tålmodighed vælger e-mail funktionen eller den telefoniske kontakt. 

Spiludvalg og spillemarkeder

De fleste bettere kan godt lide have et stort udbud af spil muligheder hos en betting udbyder.
Derfor sætter bookmakerne også værdi i at tilbyde deres kunder et stort, bredt og dybt spiludvalg. Både i forhold til antal sportskampe, men også antal væddemål pr. kamp. Nogle kan lide de største sports markeder og ligaer, andre er mere til de mindre. I vores anmeldelser kan du se, hvilke udbydere der tilbyder hvad i forhold til spiludvalget. 

Mulighed for live betting

Selvom, der er et kæmpe marked for spil på kampe før de er startet, er live sektionen mindst lige så populær hos betterne. Afhængigt af hvilken bookmaker du vælger, vil der være forskelle i hvor stor disse markeder er samt spiludvalget på hver enkelt kamp. Det er klart, at der vil være flere spilmuligheder på live kampene fra de største sportsbegivenheder eller sportsligaer, men der vil også være et spiludvalg fra de mindre markeder og sportsligaer. 

Mobil app

Mange danskere har en travl og stresset hverdag. Derfor har de fleste bookmakere lanceret en mobilplatform, hvor du har mulighed for at spille med på farten. Her kan du slippe for at tænde din computer, så længe du har en smartphone med internetforbindelse!

Brugervenlighed

Når du som better benytter et bettingsite har du forventninger om en hurtig hastighed og nem navigation. Derfor sætter bettingudbyderne også et stort tiltag i at tilbyde en brugervenlighed i top. Både på deres website og på deres personlige mobil app.

Få adgang til velkomstbonus og tilbud

De fleste online betting firmaer kører med bonusser for eksisterende spillere og velkomstbonus for nye kunder. Det kan dog hurtigt virke uoverskueligt. Herunder vil der være en gennemgang af, hvad de forskellige bonusser og tilbud består af.

Indskudsbonus

Indskudsbonus bliver også kaldt for velkomstbonus, som er en odds bonus, der er afhængig af hvad udbyderen tilbyder og hvor mange penge man vælger at sætte ind. Nogle betting udbydere kører fx med en velkomstbonus på 100 % op til 1000 kroner. Hvis du derved indbetaler 1000 kroner, er du godkendt til at få en bonus tilsvarende det du har indbetalt altså 1000 kroner oveni. Der vil typisk være nogle gennemspilningskrav, som du kan læse om hos hver enkelt udbyder. 

Free bet

Mange udbydere tilbyder deres kunder free bets. Det er et gratis spil på udvalgte eller valgfrie sportskampe. Enten skal du gøre dig fortjent til det via krav om foretagede spil på udvalgte sportskampe, som her udløser et free bet. Andre gange får du det udleveret gennem indbetalinger eller som gratis loyalitetsbonus. Dette gør udbyderne for at differentiere sig fra andre og som en service til deres kunder.

Forhøjet odds

Nogle udbydere vælger at have forhøjet odds på udvalgte kampe, som en måde at tiltrække nye kunder. Det er især noget man har set indenfor den sidste periode på betting markedet. Det er derfor en attraktiv og populær måde for betting firmaerne at tilegne sig nye kunder. Man får altså muligheden for at spille på et udfald, som har et markant højere odds end hvad eksisterende kunder kan få det til. Liverpool spiller på hjemmebane mod Tottenham i den engelske Premier League, og hjemmebaneholdet giver odds 2.00, så får du via det forhøjet odds fx et odds på 12 gange pengene igen på en Liverpool sejr. Det man skal være opmærksom på, er i forhold til det begrænset beløb for, hvor meget man kan placere på kampen. Typisk er det hundrede eller to hundrede kroner maksimum. 

Limits

Hvis du får bund i bettingudbydere og vinder i store summer, kan du opleve at de fleste bettingsider sætter en grænse for dit vindende mønster. Man kan diskutere om, hvorvidt dette limit er acceptabelt. Alligevel kan man ikke komme uden om, at du som vindende storspiller højst sandsynligt vil støde ind i netop dette. 

Byg væddemål – bet builder

Hos nogle bettingudbydere tilbydes der, at man kan bygge sine egne væddemål i flere markeder pr. kamp. Liverpool spiller mod Tottenham, og du har en bevisning om, hvor mange hjørnespark der kommer og hvad kampen bliver. Her har du derved mulighed for at samle dine spil under et samlet odds. Du kan hovedsageligt vælge mellem et eller flere af følgende væddemål:

  • Kampresultat
  • Antal scorede mål
  • Begge hold scorer
  • Antal hjørnespark
  • Kort i kampen
  • Målscorer i kampen

Så hvis du spiller på Liverpool vinder 2-0 (odds 10), der kommer 3 mål eller flere (odds 2) og der kommer 12 hjørnespark eller derover (odds 3), så samles de forskellige odds til et samlet odds på 60 gange pengene igen. Så ligger du 10 kr. får du en samlet gevinst på 600 kr. Bet builder giver dig altså helt nye muligheder under hver enkelt kamp, som du iøvrigt kan kombinere med andre kampe og markeder. 

Luk væddemål – cashout

Hos de største bettingsites har du mulighed for anvende funktionen ‘luk væddemål’. Det betyder dermed, at du kan sikre dig en tidlig eller sen gevinst, hvis du ikke helt stoler på den eller de kampe, som du har tilbage på din kupon. Det er muligt at lukke delvist af det beløb, du har sat således du selv løbende kan justere din risikovillighed for det valgte spil. Dog minimerer du din gevinst, men gør det muligt at hente dine penge hjem. 

Andre spilmarkeder – asian handicap

Der findes nogle specielle væddemål hos de enkelte udbydere. Her kan du støde ind i asian- og european handicap. Ved asian handicap fjernes muligheden for uafgjort. Her er der mange typer af asian handicap, hvor du fx kan få et handicap på et 1/4 mål eller 1.5 mål handicap.
Ved european handicap er der stadig mulighed for uafgjort, men her kan det være, hvis du ser et hold er meget overlegen end sin modstander. Her kan du vælge at placere et handicap på fx 2 mål, således dit hold skal vinde med 3 eller derover, eller du kan sætte den til et kryds således de vinder med præcis 2 mål.