Rayo Vallecano mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Rayo Vallecano og Real Betis, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Campo de Futbol de Vallecasden kommende søndag.

Rayo Vallecano har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Hvad målscoring angår, er Real Betis ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Rayo Vallecano har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga. Rayo Vallecano tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Real Betis har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt fire nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Real Betis.

  • I 6 af de seneste 7 kampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Rayo Vallecano scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Rayo Vallecano har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 22 af Real Betis’s seneste 24 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Betis har i tabte de seneste 4 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Real Betis var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 12 af Real Betis’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Betis var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Real Betis

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Rayo Vallecano i øjeblikket. Mod CFJ Mollerussa satte de sig igennem i en 1-3 sejr, før de spillede 2-2 mod Girona. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Sporting Gijon. Rayo Vallecano vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 12 mål og lukkede fem.

Real Betis har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-0 mod Valencia, hvorefter de opnåede 0-0 mod Athletic Bilbao. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-4 i opgøret mod Ibiza Islas Pitiusas. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Real Betis et hold, der er i stand til at overraske i La Liga. Real Betis kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv tre.

Rayo Vallecano har opnået otte point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og ni imod. Real Betis vandt tre sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede seks mål og lukkede syv ind. Dette indbragte dem ti point.

Rayo Vallecano vs Real Betis – Seneste nyt

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Rayo Vallecano.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Betis, når de drager til Campo de Futbol de Vallecas.

Rayo Vallecano mod Real Betis – indbyrdes historik

Rayo Vallecano har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Real Betis. Real Betis vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Rayo Vallecano vandt en sejre i ti opgør. Real Betis kan spilles til odds 3.20 hos spilselskaberne.

Real Betis scorede i deres seneste 8 opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Rayo Vallecano og Real Betis var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Rayo Vallecano mod Real Betis Spiltips

Alvaro Garcia har været stærk for Rayo Vallecano i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Betis håber, at Nabil Fekir kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Rayo Vallecano høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Real Betis sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Real Betis scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Rayo Vallecano var først på pletten i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Real Betis snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Rayo Vallecanos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Real Betis spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.