RB Leipzig mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City rejser til et opgør mod RB Leipzig på Red Bull Arena Leipzig den kommende onsdag til den første af to kampe i 1/8-finalen i Champions League.

RB Leipzig kunne præsentere et argument for, at de var lidt uheldige ikke at slutte først, da de hentede 12 point i deres gruppefase. Dog blev de ramt af to skuffende nederlag, og nu står de over for en gruppevinder som Manchester City. Manchester City havde ikke de helt store problemer med at tage førstepladsen i gruppespillet, som de gik ubesejrede igennem med 14 point på kontoen. Fire sejre gjorde det forholdsvis overkommeligt, og de sætter uden tvivl næsen op efter mere mod RB Leipzig.

RB Leipzig skal fokusere på, hvad der gav dem fire sejre i gruppespillet, når de tager imod Manchester City til det første opgør. De har brug for en stærk præstation, og ikke én af den slags, der resulterede i to nederlag i gruppespillet. Manchester City er fortsat uden nederlag i denne sæson i Champions League, og de har uden tvivl kikkerten rettet imod at bevare den status, når de gæster RB Leipzig i den første duel.

RB Leipzig v Manchester City statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til RB Leipzig spilles til 4.33, mens bedste odds på uafgjort er 4.00. Endelig kaster en udesejr til Manchester City 1.75 af sig på oddset.

RB Leipzig kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.4 mål pr. kamp med 24 kasser i alt. De indkasserede også 15 mål, eller gennemsnitligt 1.5 pr. opgør. De holdt buret rent i tre af de kampe.

Manchester City har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også otte mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur seks gange.

  • RB Leipzig har ikke tabt deres seneste 20 kampe
  • RB Leipzig scorede i deres seneste 20 kampe
  • RB Leipzig var i vandt 15 af deres seneste 17 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • RB Leipzig var i vandt 13 af deres seneste 14 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • RB Leipzig har ikke tabt deres seneste 14 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • 8 af Manchester City’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 6 af Manchester City’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • Manchester City vandt deres seneste 3 kampe

Odds til kampen mellem RB Leipzig og Manchester City leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: RB Leipzig (4.33) | Uafgjort (4.00) | Manchester City (1.75)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.10) | BTTS Nej (1.67)

Brug for lidt ekstra midler til RB Leipzig mod Manchester City? Få et risikofrit væddemål her

RB Leipzig vs Manchester City – Seneste nyt

RB Leipzig kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp.

Mohamed Simakan, David Raum, Marcel Halstenberg, Willi Orban, Christopher Nkunku, Peter Gulacsi og Konrad Laimer er blandt de syv spillere, som mangler for RB Leipzig den kommende onsdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende onsdag møder RB Leipzig. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Red Bull Arena Leipzig.

Lineup RB Leipzig vs Manchester City

Form RB Leipzig mod Manchester City

RB Leipzig har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Koln sluttede 0-0, hvorpå et 1-2 nederlag mod Union Berlin fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Wolfsburg blev nedlagt med 0-3.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 1-3 over Aston Villa samt Arsenal. Serien blev dog bremset mod Nottingham Forest i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

RB Leipzig mod Manchester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb RB Leipzig med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. RB Leipzig vandt en af deres foregående to kampe mod Manchester City, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem RB Leipzig og Manchester City.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til RB Leipzig spilles til 4.33, mens bedste odds på uafgjort er 4.00. Endelig kaster en udesejr til Manchester City 1.75 af sig på oddset.

RB Leipzig har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med ottesejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Manchester City vandt fireaf deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede touafgjort og tabte firegange i denne stime. Manchester City præsterede to sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for RB Leipzig med undefined mål for sæsonen og stod desuden for tre i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Manchester City har til gengæld forhåbninger om, at Erling Braut Haaland kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt fire i de seneste seks.