HB Koege vs Vejle BK – Spilfiduser, Optakt og Odds

HB Koege tager den kommende fredag imod Vejle BK i Nordicbet Liga på Capelli Sport Stadion.

HB Koege er nummer 7 i tabellen med 24 point efter 18 kampe, mens Vejle BK rangerer som nummer 1 med 40 point efter 18 kampe.

HB Koege kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Vejle BK har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

HB Koege har vundet syv sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Vejle BK har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 18 kampe, hvori de noterede sig 13 sejre og tre nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Koege v Vejle BK.

  • HB Køge har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • HB Køge scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 13 af de seneste 15 kampe
  • HB Køge var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål
  • HB Køge var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Vejle Boldklub scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • 8 af Vejle Boldklub’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Vejle Boldklub vandt 6 af 7 af deres seneste kampe

Form HB Koege mod Vejle BK

HB Koege har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hobro IK med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Hvidovre. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-4 over FC Helsingoer. HB Koege gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. HB Koege var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig 13.

Vejle BK har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Horsens nedlagt 1-0, hvorpå SoenderjyskE blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Fremad Amager, der blev slået med 4-1. HB Koege gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Vejle BK vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

HB Koege har opnået otte point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på 14 mål for og 22 imod. Vejle BK vandt seks sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 20 mål og lukkede fem ind. Dette indbragte dem 19 point.

HB Koege vs Vejle BK – Seneste nyt

HB Koege mod Vejle BK – indbyrdes historik

HB Koege ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Vejle BK. HB Koege går til kampen mod Vejle BK med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem HB Koege og Vejle BK fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

HB Koege mod Vejle BK Spiltips

Joachim Rothmann har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for HB Koege, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Vejle BK. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Arbnor Mucolli, der har banket fire mål ind i Nordicbet Liga.

HB Koege vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Vejle BK vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. HB Koege har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Capelli Sport Stadion byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fem af kampene. Der var over 2.5 mål i fem af Vejle BKs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål tre gange.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens HB Koege har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Vejle BK et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af HB Koeges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.