FC Copenhagen vs AaB – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Copenhagen tager den kommende søndag imod AaB i 3F Superliga på Parken.

Hjemmeholdet FC Copenhagen er nummer tre i 3F Superliga stillingen efter 30 point for deres første 18 kampe. AaB følger dem i haserne, 14 point efter for 18 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 11 i tabellen.

FC Copenhagen er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod AaB på Parken.

FC Copenhagen har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

FC Copenhagen er noteret for ni sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i 3F Superliga i denne sæson. FC Copenhagen noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

AaB har indtil videre præsteret tre sejre og fem uafgjorte samt ti nederlag i 3F Superliga. AaB led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Copenhagen v AaB.

  • F.C. København har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • F.C. København scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • F.C. København var i vandt 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • I 12 af de seneste 13 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 9 udekampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af AaB’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 13 kampe
  • I de seneste 9 AaB udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form FC Copenhagen mod AaB

FC Copenhagen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Viking, før de bankede AIK med 2-1. Senest blev Silkeborg IF nedlagt i en 0-3 sejr. FC Copenhagen vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også fem ind.

AaB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Middelfart satte de sig igennem med 1-2, før FC Nordsjaelland viste sig for stærke og sejrede 5-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da AaB gik ned 0-1 mod AGF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AaB to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede otte mål.

FC Copenhagen scorede 20 mål og indkasserede syv i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 20 point og seks sejre. FC Copenhagen scorede seks mål og indkasserede selv 19 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til nul sejre og to point.

FC Copenhagen vs AaB – Seneste nyt

FC Copenhagen kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for FC Copenhagen-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo er blandt de fem spillere, som mangler for FC Copenhagen på søndag.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke tilgængelige for AaB den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AaB, når de drager til Parken.

FC Copenhagen mod AaB – indbyrdes historik

FC Copenhagen har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod AaB. FC Copenhagen ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod AaB. FC Copenhagen slog AaB syv gange i deres seneste ti meetings. I det seneste møde nappede FC Copenhagen en 3-1 sejr mod deres kommende modstander den kommende søndag. Bookmakerne tilbyder odds 1.44 på ny hjemmesejr.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem FC Copenhagen og AaB blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem FC Copenhagen og AaB.

FC Copenhagen mod AaB Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Lukas Lerager viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og FC Copenhagen bør bringe ham i spil mod AaB. Sidstnævnte ankommer med Younes Bakiz, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

FC Copenhagen vandt fire af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede seks gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. AaB vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte fire kampe. AaB lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens FC Copenhagen præsterede seks clean sheets i deres seneste 10 kampe på Parken.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Copenhagen opererer med et snit på 2.2 mål i disse dueller, mens AaB ligger på en mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af FC Copenhagens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i ni af de seneste ti kampe, som AaB spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.