Lyngby Boldklub vs Brøndby IF – Optakt, bedste Odds og gode tips

3F Superliga kampen på Lyngby Boldklub’s stadion på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Lyngby Boldklub og gæsterne fra Brøndby IF.

Lyngby Boldklub er nummer 12 i tabellen med ni point efter 19 kampe, mens Brøndby IF rangerer som nummer 5 med 27 point efter 19 kampe.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Brøndby IF har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Lyngby Boldklub kan blot fremvise en enkelt sejr efter 19 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort seks gange og lidt 12 nederlag.

Brøndby IF kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Brøndby IF.

  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 14 af de seneste 15 hjemmekampe
  • 7 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub var i vandt 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 9 kampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF var i vandt de seneste 7 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Brøndby IF vandt deres seneste 7 kampe
  • Brøndby IF har i tabte 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Brøndby IF var i vandt 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Form Lyngby Boldklub mod Brøndby IF

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Lyngby Boldklub i øjeblikket. Mod Silkeborg IF satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod FC Nordsjælland. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Randers FC. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Lyngby Boldklub’s stadion, men spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. De lukkede ni ind og scorede selv to.

Brøndby IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Viking nedlagt 3-2, hvorpå AC Horsens blev fejet til side med 5-2. Senest gik formen ud over FC Midtjylland, der blev slået med 0-1. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Lyngby Boldklub vs Brøndby IF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Brøndby IF.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen er blandt de fire spillere, som mangler for Lyngby Boldklub på søndag.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Lyngby Boldklub på Lyngby Boldklub’s stadion.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Brøndby IF går ind til kampen mod Lyngby Boldklub med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.91 på, at Brøndby IF vinder endnu en sejr.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Lyngby Boldklub og Brøndby IF blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Lyngby Boldklub og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Lyngby Boldklub mod Brøndby IF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Alfred Finnbogason ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brøndby IF sætter deres lid til, at Ohi Anthony Omoijuanfo kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Man kunne forestille sig, at Brøndby IF sætter næsen op efter at score på søndag, da Lyngby Boldklub kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Lyngby Boldklub opererer med et snit på 1.3 mål i disse dueller, mens Brøndby IF ligger på 2.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.