Brentford mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford tager imod Fulham på Brentford’s stadion i runde 26 den kommende mandag i Premier League.

Brentford er nummer 9 i tabellen med 35 point efter 23 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 6 med 39 point efter 25 kampe.

Brentford har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede otte mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fem mål, mens Fulham præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

Brentford har vundet otte sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Brentford er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Brentford’s stadion nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Fulham kigger på 11 sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Fulham.

  • Brentford scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Brentford har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Brentford kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Brentford har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af Brentford’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 15 af Fulham’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Fulham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 8 af Fulham’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Fulham’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Fulham scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe

Form Brentford mod Fulham

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Southampton med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Arsenal. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Crystal Palace. Brentford vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også fem ind.

Fulham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Brighton, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Wolverhampton, hvorpå Leeds blev besejret 2-0. Fulham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Brentford har opnået 15 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 17 mål for og 16 imod. Fulham vandt fire sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 15 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem 14 point.

Brentford vs Fulham – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Fulham den kommende mandag.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende mandag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder Brentford. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Shane Duffy og Neeskens Kebano bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Brentford’s stadion.

Brentford mod Fulham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fulham med de tre point i en 3-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. Brentford går til kampen mod Fulham med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Brentford og Fulham.

Brentford mod Fulham Spiltips

Ivan Toney fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Brentford. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Manor Solomon i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Fulham.

Brentford vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Fulham vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Brentford på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Fulhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på to mål, mens Fulham snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.