Wolverhampton vs Tottenham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Wolverhampton byder Tottenham op til dans på lørdag på Wolverhampton’s stadion stadion.

Wolverhampton er nummer 15 i tabellen med 24 point efter 25 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 4 med 45 point efter 25 kampe.

Det er ikke sådan, at Wolverhampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Tottenham er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Tottenham præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Wolverhampton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson.

Tottenham har indtil videre præsteret 14 sejre og tre uafgjorte samt otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolverhampton v Tottenham.

  • 16 af Wolverhampton’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Wolverhampton’s seneste 5 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 9 af de seneste 11 kampe
  • 7 af Tottenham’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Tottenham scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • 5 af Tottenham’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • 3 af Tottenham’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål

Form Wolverhampton mod Tottenham

Bare ét point forhindrer Wolverhampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Bournemouth, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Fulham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Liverpool, som satte sig igennem med 2-0. Wolverhampton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scoredeseks og lukkede syv mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke West Ham med 2-0. Herefter nedlagde de også Chelsea med 2-0, inden stimen stoppede mod Sheffield United, der vandt en 1-0 sejr. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Tottenham vandt seks af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 17 og indkasserede selv syv mål, hvilket samlet indbragte 19 point.

Wolverhampton vs Tottenham – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Tottenham.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er alle ude af truppen, som Wolverhampton tager imod Tottenham med på Wolverhampton’s stadion.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Wolverhampton.

Det er navne som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Wolverhampton’s stadion.

Wolverhampton mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Tottenham synes at have et godt øje til Wolverhampton, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.20 på Tottenham til at vinde igen.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Wolverhampton og Tottenham blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Wolverhampton og Tottenham.

Wolverhampton mod Tottenham Spiltips

Harry Kane har gang i en stærk sæson med 18 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede trekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Tottenham krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Wolverhampton den kommende lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Harry Kane på oddset til komme på tavlen igen.

Wolverhampton vandt fire af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til seks nederlag. Tottenham vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Tottenham tre sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Wolverhampton har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Tottenham et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolverhamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Tottenham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.