Fulham vs Arsenal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Fulham tager på hjemmebanen Craven Cottage imod Arsenal, der kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Fulham er nummer 7 i tabellen med 39 point efter 26 kampe, mens Arsenal rangerer som nummer 1 med 63 point efter 26 kampe.

Fulham har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Fulham fandt kun vej til netmaskerne 11 gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 1.1 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne otte indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.8 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Arsenal kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Fulham har vundet 11 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Arsenal har indtil videre præsteret 20 sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Arsenal er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Arsenal.

  • I de seneste 11 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 17 af Fulham’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Fulham scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • 8 af Fulham’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 13 af Arsenal’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Arsenal vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Arsenal vandt deres seneste 4 kampe
  • Arsenal var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • 4 af Arsenal’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål

Form Fulham mod Arsenal

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Wolverhampton, før de sejrede 2-0 mod Leeds. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Brentford. Fulham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede seks mål.

Arsenal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 3-2 over Everton samt Bournemouth. Serien blev dog bremset mod Sporting CP i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Arsenal har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 13 mål og indkasserede fem på deres vej.

Fulham har opnået 14 point fra deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 17 mål for og 23 imod. Arsenal scorede 24 mål og lukkede 15 ind i deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem otte sejre og 26 point.

Fulham vs Arsenal – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Arsenal. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Arsenal med på Craven Cottage.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal er ubesejret mod Fulham i de sidste 9 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb Arsenal med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Arsenal går ind til kampen mod Fulham med en 7-2-1 fordel og der er odds 1.57 på, at Arsenal vinder endnu en sejr.

Arsenal scorede i deres seneste 15 opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Fulham og Arsenal.

Fulham mod Arsenal Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Gabriel Martinelli været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod Fulham. Sidstnævnte håber til gengæld på Manor Solomon til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Fulham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Fulham præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Craven Cottage.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Fulham presterte en mål i gjennomsnitt, mens Arsenal presterte 2.5 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.