Southampton vs Tottenham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Premier League kampen på St. Mary’s Stadium den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Southampton og gæsterne fra Tottenham.

Ligaens bundprop, Southampton, har bare opnået 22 point for deres første 27 afviklede runder, mens gæsterne fra Tottenham har taget 48 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 4 i Premier League stillingen.

Det er ikke sådan, at Southampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Tottenham har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Southampton har vundet seks sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 17 kampe i denne sæson i Premier League.

Tottenham kigger på 15 sejre, samt tre uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Tottenham.

  • I de seneste 16 Southampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Southampton i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • I de seneste 8 Southampton hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 4 af Southampton’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • 4 af Southampton’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • Tottenham har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Tottenham var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Tottenham var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Tottenham var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 Tottenham udekampe, har summen af mål været under 1.5

Form Southampton mod Tottenham

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Southampton i øjeblikket. Mod Leicester satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Manchester United. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Brentford. Southampton præsterede kun én sølle sejr på St. Mary’s Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort nul og tabte fem af disse, hvori de scorede tre mål og lukkede ni ind.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Wolverhampton, hvorefter de opnåede 0-0 mod AC Milan. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Nottingham Forrest. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ti mål.

Tottenham vandt seks af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 23 og indkasserede selv 13 mål, hvilket samlet indbragte 19 point.

Southampton vs Tottenham – Seneste nyt

Southampton kan i værste fald risikere at have hele fire spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento er blandt de fire spillere, som mangler for Southampton på lørdag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Southampton.

Det er navne som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Tottenham – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Tottenham besejrede Southampton 4-1 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.80 på en ny sejr til førstnævnte.

Tottenham scorede i deres seneste 5 opgør mod Southampton i Premier League. Begge hold scorede i ni af de seneste ti kampe mellem Southampton og Tottenham.

Southampton mod Tottenham Spiltips

Carlos Alcaraz fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Southampton. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Harry Kane i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Tottenham.

Southampton vandt tre af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til syv nederlag. Tottenham vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til seks nederlag. Southampton præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på St. Mary’s Stadium.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Southampton presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens Tottenham presterte 2.1 mål i snitt. Begge lag skåret ni gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Southamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Tottenham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.