Lyngby Boldklub vs Silkeborg IF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Lyngby Boldklub skal op imod Silkeborg IF på Lyngby Stadion på søndag i en spændende 3F Superliga duel.

Silkeborg IF nyder udsigten fra toppen af tabellen i kvalifikationsspillet med 29 point for 22 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Lyngby Boldklub ligger placeret som nummer 5 i 3F Superliga med 16 point oven på 22 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Silkeborg IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub er noteret for tre sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret otte sejre og fem uafgjorte samt ni nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Silkeborg IF.

  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 8 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 18 af de seneste 19 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Silkeborg IF’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe

Form Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF

Lyngby Boldklub er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 1-3 over Brøndby IF samt FC Midtjylland. Serien blev dog bremset mod AC Horsens i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Lyngby Boldklub var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for fire mål, men indkasserede samtidig seks.

De seneste tre kampe har for Silkeborg IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Soenderjyske med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Brøndby IF. Deres seneste opgør, mod FC Midtjylland, indbragte et point i en 3-3 kamp. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv ni.

Lyngby Boldklub opnåede to point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fire mål scoret og 12 indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig seks point og to sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede fem gange.

Lyngby Boldklub vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Silkeborg IF.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod Silkeborg IF med på Lyngby Stadion.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Lyngby Boldklub.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Lyngby Boldklub med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Lyngby Boldklub plejer at nyde at møde Silkeborg IF, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 3.10.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Lyngby Boldklub og Silkeborg IF.

Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF Spiltips

Tonni Adamsen scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog syv i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Silkeborg IF kommer på besøg hos Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Lyngby Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Silkeborg IF landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.