Manchester United vs Brentford – Spilfiduser, Optakt og Odds

Premier League kampen på Old Trafford på onsdag er en duel imellem hjemmeholdet Manchester United og gæsterne fra Brentford.

Manchester United går ind til runde 25 som nummer 4 i Premier League tabellen med 50 point på kontoen. Med 27 runder bag dem har Brentford samlet 43 point, hvilket giver dem en placering som nummer 7 i stillingen.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Brentford har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Manchester United er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Brentford har indtil videre præsteret ti sejre og 13 uafgjorte samt fem nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Brentford.

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 23 hjemmekampe
  • Manchester United var i vandt 16 af deres seneste 18 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United vandt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Brentford har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 9 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 Brentford udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 7 af Brentford’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form Manchester United mod Brentford

I deres seneste tre kampe formåede Manchester United først at banke Real Betis med 0-1. Herefter nedlagde de også Fulham med 3-1, inden stimen stoppede mod Newcastle, der vandt en 2-0 sejr. Manchester United præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Brentford har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Southampton med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Leicester. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 3-3 mod Brighton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fem og scorede otte mål.

Manchester United har opnået 16 point fra deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fem kampe med en score på 18 mål for og 31 imod. Brentford vandt fem sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 23 mål og lukkede 25 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Manchester United vs Brentford – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende onsdag. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er blandt de fire spillere, som mangler for Manchester United på onsdag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Manchester United.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Brentford – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. Brentford besejrede Manchester United 4-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 5.50 på en ny sejr til førstnævnte.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester United og Brentford blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Manchester United og Brentford.

Manchester United mod Brentford Spiltips

Old Trafford nyder en stor sæson med foreløbig 17 ligascoringer på kontoen, og han har sigtekornet rettet mod flere garn.

Manchester United vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Brentford vandt tre af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fire gange og tabte tre kampe. Brentford scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Manchester United scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på to mål, mens Brentford snittede 1.66 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Brentford spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.