Rayo Vallecano vs Atletico Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Mens formen ser skarp ud hos Atletico Madrid i La Liga, lader den en del tilbage at ønske for Rayo Vallecano, før deres besøg på Campo de Futbol de Vallecasden kommende søndag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel.

På en tredjeplads i tabellen har Atletico Madrid opnået 54 point på de første 27 afviklede runder. Rayo Vallecano samlede 37 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 8 i La Liga stillingen af sig.

Det er ikke sådan, at Rayo Vallecano ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i tre mål imod. Det giver et snit på 0.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur syv gange.

Rayo Vallecano er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson.

Atletico Madrid har indtil videre præsteret 16 sejre og seks uafgjorte samt fem nederlag i La Liga. Atletico Madrid har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Atletico Madrid.

  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • 6 af Rayo Vallecano’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i deres seneste 11 udekampe
  • 13 af Atletico Madrid’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Rayo Vallecano mod Atletico Madrid

Det er ikke helt skidt for Rayo Vallecano, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-0 mod Celta Vigo, hvorefter de nappede point via 2-2 mod Girona. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Valencia. Rayo Vallecano var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig syv.

Atletico Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Girona nedlagt 0-1, hvorpå Valencia blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Real Betis, der blev slået med 1-0. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede fem mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Rayo Vallecano har opnået ti point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og 15 imod. Atletico Madrid vandt syv sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 15 mål og lukkede ti ind. Dette indbragte dem 24 point.

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Rayo Vallecano mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Rayo Vallecano har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 18 indbyrdes opgør mod Atletico Madrid. Hverken Rayo Vallecano eller Atletico Madrid formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Atletico Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Rayo Vallecano24% chance for at banke Atletico Madrid. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Atletico Madrid udbetaler 1.91 i gevinst på oddset for en sejr. Atletico Madrid går ind til kampen mod Rayo Vallecano med en 8-2-0 fordel og der er odds 1.91 på, at Atletico Madrid vinder endnu en sejr.

Atletico Madrid scorede i deres seneste 8 opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Atletico Madrid og Rayo Vallecano.

Rayo Vallecano mod Atletico Madrid Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Oscar Trejo ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Atletico Madrid sætter deres lid til, at Antoine Griezmann kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Rayo Vallecano vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Atletico Madrid vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Atletico Madrid var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 0.4 mål, mens Atletico Madrid snittede 1.6 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Rayo Vallecanos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.