Hvidovre IF mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Hvidovre IF tager imod FC Helsingør på Pro Ventilation Arena på søndag.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 44 point på deres første 23 kampe. FC Helsingør er i hælene på dem med 38 point efter 23 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Hvidovre IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste ti kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Hvidovre IF har før kampen på søndag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens FC Helsingør præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hvidovre IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

FC Helsingør kigger på 12 sejre, samt to uafgjorte såvel som ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v FC Helsingør.

  • I 15 af de seneste 17 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 17 kampe
  • Hvidovre IF scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • 12 af Hvidovre IF’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Hvidovre IF’s seneste 9 kampe havde over 3.5 mål
  • 9 af FC Helsingør’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Helsingør har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • 5 af FC Helsingør’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • 6 af FC Helsingør’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • FC Helsingør var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Form Hvidovre IF mod FC Helsingør

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Hobro IK, før de sejrede 3-1 mod Vendsyssel FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Næstved BK. Hvidovre IF vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede ti.

FC Helsingør er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-1 over Fremad Amager samt Hobro IK. Serien blev dog bremset mod Vendsyssel FF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. FC Helsingør vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Hvidovre IF opnåede syv point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og ni indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede FC Helsingør sig ni point og tre sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede seks gange.

Hvidovre IF vs FC Helsingør – Seneste nyt

Hvidovre IF mod FC Helsingør – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Helsingør med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. FC Helsingør synes at have et godt øje til Hvidovre IF, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 4.00 på FC Helsingør til at vinde igen.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem FC Helsingør og Hvidovre IF.

Hvidovre IF mod FC Helsingør Spiltips

Jacob Schoop virker til at være i anstændig form for FC Helsingør, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hvidovre IF, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Tobias Thomsen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Hvidovre IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af FC Helsingørs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens FC Helsingør snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i ni af Hvidovre IFs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på to mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.