Leicester vs Bournemouth – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Leicester byder Bournemouth op til dans den kommende lørdag på King Power Stadium stadion.

Leicester kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Bournemouth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Leicester har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Premier League. Leicester indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

Bournemouth kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Bournemouth.

  • Der er scoret imod Leicester i 14 af de seneste 16 kampe
  • Leicester var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Leicester var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Leicester har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har i tabte 6 af de seneste 8 ude kampe ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth tabte 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 16 af de seneste 17 udekampe
  • Bournemouth har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe

Form Leicester mod Bournemouth

Leicester har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Brentford, hvorefter de mod Crystal Palace tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Aston Villa, der vandt 1-2. Leicester var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ti.

Det er alt eller intet for Bournemouth i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Aston Villa, hvortil de svarede igen mod Fulham i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Brighton. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv tre.

Leicester opnåede ni point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ti og lukkede syv mål ind. Bournemouth sikrede sig tre sejre fra ni scorede mål og syv indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ti point til kontoen.

Leicester vs Bournemouth – Seneste nyt

Leicester kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de otte spillere, som mangler for Leicester på lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til King Power Stadium.

Leicester mod Bournemouth – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Bournemouth med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Leicester går til kampen mod Bournemouth med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Leicester scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Leicester og Bournemouth.

Leicester mod Bournemouth Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Leicester, har Harvey Barnes været stærkt kørende i denne sæson med ti mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Bournemouth, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende lørdag.

Leicester høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt ni nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Leicester holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Bournemouth præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Leicester har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Bournemouth et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Leicesters sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.