Tottenham mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Tottenham tager imod Brighton på Tottenham Hotspur Stadium den kommende lørdag.

Tottenham går ind til runde 30 som nummer 4 i Premier League tabellen med 50 point på kontoen. Med 29 runder bag dem har Brighton samlet 46 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Tottenham har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Brighton har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Tottenham er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson.

Brighton har indtil videre præsteret 13 sejre og syv uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Brighton tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Brighton.

  • 8 af Tottenham’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Tottenham’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Tottenham’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Tottenham vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • Brighton scorede i 21 af deres seneste 22 kampe
  • 10 af Brighton’s seneste 12 udekampe havde over 3.5 mål
  • Brighton har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål

Form Tottenham mod Brighton

Tottenham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Nottingham Forrest med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 3-3 kamp mod Southampton. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Everton. Tottenham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede otte i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

Brighton virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Grimsby, der blev nedlagt 5-0. Herefter spillede de 3-3 mod Brentford, hvorpå Bournemouth blev besejret 0-2. Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Tottenham opnåede seks point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med seks mål scoret og 13 indkasseret. Brighton opnåede en sejre og fire point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

Tottenham vs Brighton – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Brighton.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er blandt de tre spillere, som mangler for Tottenham den kommende lørdag.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Brighton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Tottenham går til kampen mod Brighton med en 6-1-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Tottenham og Brighton blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Brighton og Tottenham.

Tottenham mod Brighton Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Harry Kane, der er oppe på flotte 22 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med fem mål i hans seneste seks kampe, og Tottenham håber, at han finder den form frem igen mod Brighton. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Harry Kane til at finde vej til netmaskerne her.

Tottenham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt en nederlag. Tottenham holdt gæsterne på Tottenham Hotspur Stadium fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Brighton præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Tottenham har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Brighton et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.