Fulham vs West Ham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Fulham tager den kommende lørdag imod West Ham i Premier League på Craven Cottage.

Fulham er placeret som nummer 10 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 39 point til samlingen. West Ham har opnået 27 point, hvilket placerer dem som nummer 15 efter 28 runder.

West Ham fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Fulham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Fulham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens West Ham præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Fulham er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson.

West Ham har indtil videre præsteret syv sejre og seks uafgjorte samt 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v West Ham.

  • I de seneste 12 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • 5 af Fulham’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Fulham tabte deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 Fulham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 6 af West Ham’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 6 af West Ham’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • West Ham var i tabte 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 3 kampe

Form Fulham mod West Ham

Fulham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af Arsenal, før Manchester United satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bournemouth, der satte sig igennem med 2-1. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også syv ind.

I deres seneste tre kampe formåede West Ham først at banke AEK Larnaca med 4-0. Herefter nedlagde de også Southampton med 1-0, inden stimen stoppede mod Newcastle, der vandt en 1-5 sejr. West Ham vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv fire.

Fulham tog 26 point fra deres seneste 14 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet syv sejre af sig efter 21 mål scoret og 14 indkasseret. Fulham scorede ni mål og indkasserede selv 26 i deres foregående 14 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ni point.

Fulham vs West Ham – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod West Ham. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er alle ude af truppen, som Fulham tager imod West Ham med på Craven Cottage.

I værste fald må West Ham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod West Ham – indbyrdes historik

Fulham har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne West Ham. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. West Ham går ind til kampen mod Fulham med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.63 på, at West Ham vinder endnu en sejr.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Fulham og West Ham fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Fulham mod West Ham Spiltips

Det har været en god sæson for Craven Cottage, der lige nu står på 11 mål i ligaen og Fulham håber på skarpretteren igen, når de møder West Ham.

Fulham høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Fulham har set seks af deres seneste 10 kampe i Craven Cottage gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre West Hams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens West Ham snittede to mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.