Aston Villa mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa skal op imod Newcastle på Villa Park på lørdag i en spændende Premier League duel.

På en tredjeplads i tabellen har Newcastle opnået 56 point på de første 29 afviklede runder. Aston Villa samlede 47 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 6 i Premier League stillingen af sig.

Aston Villa er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Newcastle på Villa Park.

Aston Villa har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Newcastle er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Newcastle præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson. Aston Villa noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

Newcastle har indtil videre præsteret 15 sejre og 11 uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Newcastle er noteret for 5 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Newcastle.

  • Aston Villa scorede i deres seneste 13 kampe
  • Aston Villa har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af Aston Villa’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 18 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 9 Newcastle udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 8 kampe
  • 5 af Newcastle’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Newcastle’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål

Form Aston Villa mod Newcastle

Aston Villa er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 0-2, hvorefter det blev 1-2 mod Leicester. Senest måtte også Nottingham Forrest bøje sig i et 2-0 nederlag. Aston Villa præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede ni mål ind.

Newcastle har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester United nedlagt 2-0, hvorpå West Ham blev fejet til side med 1-5. Senest gik formen ud over Brentford, der blev slået med 1-2. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Aston Villa har opnået 13 point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 17 mål for og 22 imod. Newcastle opnåede tre sejre og 12 point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv seks ind.

Aston Villa vs Newcastle – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Newcastle. Douglas Luiz behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er blandt de to spillere, som mangler for Aston Villa den kommende lørdag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Aston Villa.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Newcastle – indbyrdes historik

Med sejre på 4-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Aston Villa ser Newcastle uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. På trods af en 4-0 sejr til Newcastle i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Aston Villa vandt tre kampe og Newcastle vandt tre opgør.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Newcastle og Aston Villa.

Aston Villa mod Newcastle Spiltips

Ollie Watkins har fire mål i seks Premier League kampe for Aston Villa, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Newcastle. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alexander Isak, der har banket fem mål ind i Premier League.

Aston Villa var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fem nederlag i denne serie. Newcastle sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag. Aston Villa har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Villa Park. Newcastle scorede kampens første kasse to gange i 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Newcastle snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.