Vejle Boldklub vs Hvidovre IF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vejle Boldklub tager den kommende torsdag imod Hvidovre IF i Nordicbet Liga på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 51 point fra deres første 24 kampe. Hvidovre IF halter fire point efter oven på 24 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 2 i tabellen.

Hold godt øje med mål, når Hvidovre IF spiller kamp på torsdag, for begge hold var på tavlen utrolige ti gange i træk i deres kampe.

Vejle Boldklub har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Hvidovre IF rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede nul clean sheets.

Vejle Boldklub er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hvidovre IF kigger på 14 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga. Hvidovre IFs seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Hvidovre IF.

  • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • Vejle Boldklub vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Vejle Boldklub scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 11 udekampe i træk Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF scorede i 34 af deres seneste 36 udekampe
  • I 15 af de seneste 17 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 17 kampe
  • Hvidovre IF scorede i 28 af deres seneste 30 kampe

Form Vejle Boldklub mod Hvidovre IF

Det er ikke helt skidt for Vejle Boldklub, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-2 mod Sønderjyske, hvorefter de nappede point via 0-0 mod FC Copenhagen. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Vendsyssel FF. Vejle Boldklub præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 14 i kassen selv, mens de lukkede otte mål ind.

Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Vendsyssel FF med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Næstved BK. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over FC Helsingør. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 13 mål.

Vejle Boldklub vandt ni kampe, scorede 28 mål og indkasserede ti i deres foregående 14 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 29 point. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede Hvidovre IF sig ti point og tre sejre. De indkasserede 11 mål, mens de selv scorede 12 gange.

Vejle Boldklub vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Vejle Boldklub har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Vejle Boldklub har generelt overtaget mod Hvidovre IF,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.83.

Vejle Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Hvidovre IF og Vejle Boldklub.

Vejle Boldklub mod Hvidovre IF Spiltips

German Onugkha har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Vejle Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hvidovre IF kigger til gengæld mod Lirim Qamili i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Hvidovre IF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Vejle Boldklub sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende torsdag, da Hvidovre IF var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 2.7 mål, mens Hvidovre IF snittede 0.7 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i ni af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.