OB mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB skal op imod Silkeborg IF den kommende søndag på Nature Energy Park i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

OB er nummer 2 med 31 point og en målscore på 31-43, mens Silkeborg IF ligger nummer 3 med 30 point og en målscore på 36-38.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Silkeborg IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

OB er noteret for otte sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. OB har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt ti nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF kiksede med at holde buret rent i deres seneste 15 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Silkeborg IF.

  • OB scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af OB’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod OB i de seneste 6 kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 20 af de seneste 21 kampe
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF scorede i 13 af deres seneste 14 udekampe
  • Silkeborg IF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe

Form OB mod Silkeborg IF

OB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AGF tabte de 1-0, FC Midtjylland også viste sig for stærke i en 1-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor OB formåede at vinde 2-3 over AaB. OB vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Silkeborg IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Lyngby Boldklub, før de sejrede 3-2 mod Soenderjyske Fodbold. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod AC Horsens. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv otte.

OB opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med seks mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig ti point og tre sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede syv gange.

OB vs Silkeborg IF – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på Nature Energy Park.

OB må stille op uden Bashkim Kadrii den kommende søndag mod Silkeborg IF, da han døjer med en skade.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder OB.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

OB har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. Silkeborg IF vandt fire af deres foregående ti kampe, mens OB vandt to sejre i ti opgør. Silkeborg IF kan spilles til odds 2.70 hos spilselskaberne.

OB scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem OB og Silkeborg IF.

OB mod Silkeborg IF Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Bashkim Kadrii, der viser god form for OB. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod Silkeborg IF.Gæsterne krydser fingre for Tonni Adamsen til at score igen efter fire 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

OB høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Silkeborg IF lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens OB præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på Nature Energy Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Silkeborg IF snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.