Brøndby IF vs AGF – Spilfiduser, Optakt og Odds

AGF gæster Brøndby Stadion den kommende søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet Brøndby IF.

Brøndby IF er nummer 6 med 30 point og en målscore på 33-39, mens AGF ligger nummer 4 med 39 point og en målscore på 28-21.

Brøndby IF og AGF er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende 3F Superliga duel?

Brøndby IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens AGF præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

Brøndby IF har vundet otte sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AGF kigger på 11 sejre, samt seks uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v AGF.

  • Brøndby IF var i vandt 7 af deres seneste 8 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Brøndby IF har i tabte 6 af de seneste 8 hjemme kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Brøndby IF vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • 7 af Brøndby IF’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 22 af AGF’s seneste 24 udekampe havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i deres seneste 10 kampe
  • I de seneste 8 AGF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • AGF var i vandt de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • AGF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe

Form Brøndby IF mod AGF

Brøndby IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af FC Nordsjælland, før Viborg FF satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Nordsjælland, der satte sig igennem med 2-1. Brøndby IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede 11 mål.

AGF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod OB, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Randers FC, hvorpå Viborg FF blev besejret 0-1. AGF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede syv mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Brøndby IF har opnået 17 point fra deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 17 mål for og 26 imod. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig otte point og to sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede otte gange.

Brøndby IF vs AGF – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder AGF på Brøndby Stadion.

Kevin Mensah sidder over for Brøndby IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Brøndby IF mod AGF – indbyrdes historik

AGF formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 7 kampe mod Brøndby IF. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Brøndby IF går til kampen mod AGF med en 3-6-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Brøndby IF scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Brøndby IF og AGF.

Brøndby IF mod AGF Spiltips

Det har været en strålende sæson for Patrick Mortensen så langt, da han har formået at banke flotte 13 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og AGF sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Brøndby IF. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Patrick Mortensen på oddset til komme på tavlen igen.

Brøndby IF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. AGF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af AGFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Brøndby IF har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har AGF et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.