Everton vs Fulham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Everton har fordel af hjemmebane på Goodison Park, når Fulham kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Det er ikke sådan, at Everton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Fulham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Everton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Fulham har indtil videre præsteret 11 sejre og seks uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League. Fulham led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Fulham.

  • Everton har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 4 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Everton scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Everton var i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 1.5
  • Everton var i vandt 3 af deres seneste 4 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Fulham scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Fulham var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Fulham tabte deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 Fulham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Fulham scorede i 7 af deres seneste 8 kampe

Form Everton mod Fulham

Det er ikke helt skidt for Everton, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Chelsea, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Tottenham, før de desværre tabte med 2-0 til Manchester United. Everton præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede fem og indkasserede fem mål.

Fulham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Manchester United, før Bournemouth satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod West Ham, der satte sig igennem med 0-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fem mål.

Fulham noterede sig 17 point efter fem sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også ni selv.

Everton vs Fulham – Seneste nyt

Everton kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Fulham.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend er blandt de fem spillere, som mangler for Everton den kommende lørdag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Everton. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Shane Duffy og Neeskens Kebano bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Fulham – indbyrdes historik

Everton sikrede sig alle tre point i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe mod Fulham. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Everton senest mødte Fulham i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Everton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Everton49% chance for at banke Fulham. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod Fulham udbetaler 3.75 i gevinst på oddset for en sejr. Everton plejer at nyde at møde Fulham, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.05.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Everton og Fulham.

Everton mod Fulham Spiltips

Abdoulaye Doucoure har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Everton satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Fulham kigger til gengæld mod Manor Solomon i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Premier League.

Everton vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Fulham vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Fulham scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Everton præsterede kampens første scoring i seks af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Everton opererer med et snit på to mål i disse dueller, mens Fulham ligger på en mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.