Leeds mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds tager på hjemmebanen Elland Road imod Liverpool, der kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League.

Leeds fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på mandag. Liverpool bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Liverpool har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 16 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur seks gange.

Leeds har vundet syv sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League. Leeds har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Liverpool har indtil videre præsteret 12 sejre og otte uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Liverpool.

  • Der er scoret imod Leeds i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Leeds scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Leeds’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 8 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 11 af Liverpool’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 4 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 6 af Liverpool’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål

Form Leeds mod Liverpool

Det er alt eller intet for Leeds i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-1 nederlag mod Arsenal, hvortil de svarede igen mod Nottingham Forrest i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 5-1 mod Crystal Palace. Leeds opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeseks og lukkede ti mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Liverpool, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 4-1 mod Manchester City, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Chelsea. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod Arsenal. Liverpool kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv tre.

Liverpool noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 17 mål, men indkasserede også seks selv.

Leeds vs Liverpool – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Liverpool. Tyler Adams behøver ikke klæde om, når Leeds næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Liverpool med på Elland Road.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Elland Road.

Leeds mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Leeds. I det seneste opgør mellem disse to løb Leeds med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. Liverpool vandt syv af ti seneste opgør mod Leeds. Sidstnævnte sejrede dog 2-1 i deres seneste møde, og er på udkig efter en opfølger. Liverpool giver odds 1.75 for en sejr i skrivende stund.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes Premier League opgør mellem Leeds og Liverpool blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Leeds og Liverpool.

Leeds mod Liverpool Spiltips

Mohamed Salah har gang i en stærk sæson med 13 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede femkugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Liverpool krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Leeds den kommende mandag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Mohamed Salah på oddset til komme på tavlen igen.

Leeds høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Liverpool scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Leeds var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Leeds opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens Liverpool ligger på 2.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Leedss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Liverpool spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.