Brentford mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Brentford tager imod Aston Villa på Gtech Community Stadium på lørdag.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Aston Villa kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i ni mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur seks gange.

Brentford er noteret for ti sejre, og har desuden spillet 13 uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa kigger på 15 sejre, samt fem uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. Aston Villa er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Aston Villa.

  • 11 af Brentford’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i deres seneste 16 kampe
  • Aston Villa scorede i deres seneste 11 udekampe
  • Aston Villa har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 7 Aston Villa kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Aston Villa var i vandt 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Form Brentford mod Aston Villa

Brentford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Manchester United, før Newcastle satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Wolverhampton, der satte sig igennem med 2-0. Brentford vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også seks ind.

Aston Villa har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Leicester nedlagt 1-2, hvorpå Nottingham Forrest blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Newcastle, der blev slået med 3-0. Aston Villa formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede fem og scorede ni mål.

Brentford har opnået 18 point fra deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fem kampe med en score på 24 mål for og 28 imod. Aston Villa vandt fem sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 20 mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem 16 point.

Brentford vs Aston Villa – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Aston Villa.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Brentford. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

John McGinn og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Aston Villa – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 4-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Brentford vandt fire af deres foregående ni kampe mod Aston Villa, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Brentford og Aston Villa.

Brentford mod Aston Villa Spiltips

Gtech Community Stadium har foreløbig noteret sig 18 kasser i ligaen i denne sæson, hvor han har vist sig at være en hovedpine for et hvert forsvar.

Brentford vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Aston Villa var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på en mål, mens Aston Villa snittede 1.99 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.