Viborg FF vs FC Nordsjælland – Spilfiduser, Optakt og Odds

Viborg FF skal op imod FC Nordsjælland den kommende søndag på Energi Viborg Arena i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Viborg FF er nummer 3 i medaljespillet med 40 point og en målscore på 36-28, mens FC Nordsjælland ligger nummer 2 med 47 point og en målscore på 42-24.

Hold godt øje med mål, når FC Nordsjælland spiller kamp på søndag, for begge hold var på tavlen utrolige ni gange i træk i deres kampe.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Nordsjælland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gang.

Viborg FF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret 13 sejre og otte uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland bragte sig på måltavlen i deres seneste 9 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v FC Nordsjælland.

  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 Viborg FF hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Viborg FF hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Viborg FF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 20 kampe
  • I 11 af de seneste 12 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 10 udekampe
  • 11 af FC Nordsjælland’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål

Form Viborg FF mod FC Nordsjælland

Viborg FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over AaB. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til AGF, siden 2-1 mod F.C. København. Viborg FF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Energi Viborg Arena, men spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. De lukkede ni ind og scorede selv fire.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 2-1 over Aarhus Fremad samt Brøndby IF. Serien blev dog bremset mod Randers FC i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. FC Nordsjælland vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede fire uafgjorte og to nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv fem.

Viborg FF opnåede fem point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med ni mål scoret og 13 indkasseret. FC Nordsjælland scorede 31 mål og lukkede 16 ind i deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem ti sejre og 36 point.

Viborg FF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod FC Nordsjælland. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod FC Nordsjælland med på Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Viborg FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 20 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. FC Nordsjælland synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.40 på FC Nordsjælland til at vinde igen.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Viborg FF og FC Nordsjælland blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og FC Nordsjælland.

Viborg FF mod FC Nordsjælland Spiltips

Elias Achouri har fire mål i seks 3F Superliga kampe for Viborg FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Nordsjælland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Ernest Nuamah, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

Viborg FF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. FC Nordsjælland scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Viborg FF præsterede kampens første scoring i fem af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på en mål, mens FC Nordsjælland snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på to mål i disse kampe.