Aston Villa vs Fulham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Fulham gæster Villa Park den kommende tirsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Aston Villa.

Aston Villa er placeret som nummer 6 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 51 point til samlingen. Fulham har opnået 45 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter 31 runder.

Aston Villa har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur seks gange.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Fulham præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson. Aston Villa er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Fulham kigger på 13 sejre, samt seks uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League. Fulham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Fulham.

  • Aston Villa scorede i deres seneste 17 kampe
  • Aston Villa har i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Aston Villa har i vandt 6 af de seneste 8 kampe ikke indkasseret et mål
  • Aston Villa scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Aston Villa var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Fulham scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Fulham udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Fulham var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Fulham tabte 5 af 6 af deres seneste kampe

Form Aston Villa mod Fulham

Aston Villa er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 3-0 over Nottingham Forrest samt Newcastle. Serien blev dog bremset mod Brentford i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Aston Villa vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 13 mål og lukkede otte.

Fulham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til West Ham. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-1 over Leeds. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede syv mål.

Aston Villa har opnået 17 point fra deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fem kampe med en score på 21 mål for og 23 imod. Fulham vandt fire sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 18 mål og lukkede 25 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Aston Villa vs Fulham – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Fulham. Douglas Luiz behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Fulham med på Villa Park.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Aston Villa. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Shane Duffy og Neeskens Kebano bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Fulham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fulham med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Aston Villa går til kampen mod Fulham med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Aston Villa og Fulham blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Fulham fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Aston Villa mod Fulham Spiltips

Det har været en god sæson for Villa Park, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Aston Villa håber på skarpretteren igen, når de møder Fulham.

Aston Villa høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Aston Villa har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Villa Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i seks af Fulhams seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål tre gange.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Fulham landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.