Everton vs Newcastle – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Everton tager imod Newcastle på Goodison Park på torsdag.

På en tredjeplads i tabellen har Newcastle opnået 59 point på de første 31 afviklede runder. Everton samlede 28 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 18 i Premier League stillingen af sig.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Newcastle har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på torsdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Everton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle har indtil videre præsteret 16 sejre og 11 uafgjorte samt fire nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Newcastle.

  • Everton scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Everton har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Everton’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Everton’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Everton i 7 af de seneste 9 kampe
  • 21 af Newcastle’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Newcastle’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i 11 af de seneste 12 kampe
  • Newcastle var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • I de seneste 4 Newcastle udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form Everton mod Newcastle

Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 1-3 mod Manchester United og Fulham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Crystal Palace. Everton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede femmål, men lukkede også seks ind.

Newcastle har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brentford med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Aston Villa. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 6-1 over Tottenham. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Newcastle noterede sig 18 point efter fem sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også fire selv.

Everton vs Newcastle – Seneste nyt

Everton kan have op til fem fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Newcastle.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend er blandt de fem spillere, som mangler for Everton den kommende torsdag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på torsdag møder Everton.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Newcastle – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende torsdag. Everton går til kampen mod Newcastle med en 3-2-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Everton og Newcastle.

Everton mod Newcastle Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Dwight McNeil været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Newcastle. Hos gæsterne går Alexander Isak efter at føje yderligere til hans samling af seks mål i hans seneste kampe.

Everton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Everton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Newcastles seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Everton præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Newcastle landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Evertons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Newcastle spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.